Latest post of the previous page:
Jeżeli już w typowanie się bawić i wymyślać listę marzeń, to na mojej na pewno znaleźliby się dwaj panowie:BMW oraz SkySlayer jeden i drugi piszący strasznie mało (a przynajmniej pokazujący to publicznie) ale jak już napiszą...
A żeby było poprawnie politycznie (ale nie o poprawność tu chodzi a o dwa teksty które znam i które mnie swego czasu ujęły) to chętnie w gronie pojedynkowiczów zobaczyłbym Kamiko
Jest jeszcze jedna osoba, o której wiem, że tu (w sensie na forum) jest i że na pewno była w spektrum zainteresowania Fauxa, ale - wybaczcie - nie znam nicka, a nie chcę rzucać nazwiskami po internecie bez pozwoleństwa.
Pozostałe najgorętsze typy zostały już wymienione powyżej i zgadzam się z nimi z jednym znakiem zapytania: czy kanadyjczyk czasem nie żegnał się z forum niedawno? Czy przypinam mu przez pomyłkę deklarację kogoś innego?
Tak czy inaczej wygląda na to, że będzie się działo i na pewno będę śledził całe zmagania z zainteresowaniem, pomimo - jak zauważył eworm - dość napiętego grafiku.