16

Latest post of the previous page:

Jeżeli już w typowanie się bawić i wymyślać listę marzeń, to na mojej na pewno znaleźliby się dwaj panowie:
BMW oraz SkySlayer jeden i drugi piszący strasznie mało (a przynajmniej pokazujący to publicznie) ale jak już napiszą...
A żeby było poprawnie politycznie (ale nie o poprawność tu chodzi a o dwa teksty które znam i które mnie swego czasu ujęły) to chętnie w gronie pojedynkowiczów zobaczyłbym Kamiko
Jest jeszcze jedna osoba, o której wiem, że tu (w sensie na forum) jest i że na pewno była w spektrum zainteresowania Fauxa, ale - wybaczcie - nie znam nicka, a nie chcę rzucać nazwiskami po internecie bez pozwoleństwa.
Pozostałe najgorętsze typy zostały już wymienione powyżej i zgadzam się z nimi z jednym znakiem zapytania: czy kanadyjczyk czasem nie żegnał się z forum niedawno? Czy przypinam mu przez pomyłkę deklarację kogoś innego?

Tak czy inaczej wygląda na to, że będzie się działo i na pewno będę śledził całe zmagania z zainteresowaniem, pomimo - jak zauważył eworm - dość napiętego grafiku.
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

17
Ja stawiam na Tolka Banana :P
A tak serio, to obstawiam, z grona tych użytkowników, którzy nadal się udzielają: eworm, padaPada, luka, uthModar, zorck, Adrianna i kanadyjczyk. Na bank ktoś z tych osób został wybrany. :)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

20
eworm pisze:GDYBYM istotnie był uczestnikiem (i gdybym, jeszcze śmielsze i śmieszniejsze założenie, dotarł do finału), chyba największą satysfakcję sprawiłby mi pojedynek jeden na jednego przeciw padaPadzie, ma się rozumieć.
Eworm, zawsze możesz wyzwać padaPadę na pojedynek w odpowiednim dziale ;)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

22
Kruger, znając Ciebie zrobisz i tak dogłębną analizę każdego dzieła ;] (co jest na pewno zjawiskiem ze wszech miar pożądanym i pozytywnym)
Wydaje mi się, że Faux gdzieś zachęcał do czytania i pisania co się myśli o opowiadaniach, bo przecież ma być specjalna nagroda przyznana.

W tym temacie znalazłem tylko tyle, cytuję Fauxa:
Mam nadzieję, że zrobi się tu jakieś show powiązane jednocześnie z edukacyjnym komentowaniem wklejanych tekstów, a nie tylko moje posty z tekstami i werdyktami.
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

25
Dziękuję za wiarę w moje możliwości, ale przykro mi eworm, ancepa i kundel bury. Nie biorę udziału i nie mówię tego dla durnej zmyły. A podejrzewać sobie możecie;)
ObrazekObrazekObrazek

26
Nie biorę udziału i nie mówię tego dla durnej zmyły
Faktycznie, jeśli to zmyła to pomysłowa, bo zaznaczyłaś, że nie jest durna, więc dla mnie stałaś się jeszcze bardziej "podejrzana o udział";)
A co do reszty uczestników to sądzę, ze miejsce wśród wytypowanych zajął zorck, eworm, padaPada, Micha'el, Thana i jeszcze z kolorków Rubia i Ada(przepraszam wszystkich jeśli źle zapisałem nick).
Możliwe jednak, że zbyt krótko tu siedzę i zbyt mało spędzam tu czasu, by wytypować dobrze.

27
Jestem wzruszony wiarą, jaką tu obecni żywią w moje zdolności... Tak wzruszony, że nie mam serca rujnować Waszego fałszywego obrazu mnie, zaprzeczając ;) Zastanawiają mnie jedynie jego ewentualne podstawy. Jedno opowiadanie na Wery plus jedno paskudne opowiadanie na Wery (nie czytajcie!), plus jedno opowiadanie w Qfancie. Plus to małe opowiadanko, które dodałem na Wery przedwczoraj, a którego najpewniej żadne z Was nie czytało, podobnie jak moich opek Horyzontowych. Krótko mówiąc, mogliście widzieć jakieś trzy, cztery opowiadania mojego autorstwa, w tym jedno do niczego. Nawet się w dyskusjach nie udzielam zanadto. I typujecie mnie jako jednego z ośmiu najlepszych z forum. What gives?
Ale nie powiem Wam, czy Fauxowi to wystarczyło ^^

A wracając do tematu - Luka oszukuje, a temat jest... hm. Chyba ciężko byłoby wymyślić jakiś sposób na rozegranie tego nieschematycznie.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

28
A wiecie, co będzie najfajniejsze? Czas będzie leciał, ludzie będą odpadać, a ja jakoś nie będę odpadać i będziecie myśleć, że dochodzę do finału... Ale się troszkę rozczarujecie;)
ObrazekObrazekObrazek

29
zorck pisze:Jeżeli już w typowanie się bawić i wymyślać listę marzeń, to na mojej na pewno znaleźliby się dwaj panowie:
BMW oraz SkySlayer jeden i drugi piszący strasznie mało (a przynajmniej pokazujący to publicznie) ale jak już napiszą...
Naprawdę miło mi z powodu tych słów, zorck ;) I dodam, że mam nadzieję, że BMW cechuje większa wiara w siebie niż w moim przypadku; mnie wszelkie pochwały (i to, że ktoś moje teksty w ogóle pamięta) szczerze dziwi. No i cieszy, rzecz jasna :)

Zaś dostojnikom, którzy faktycznie biorą udział w konkursie, życzę powodzenia! ;)

30
To uważaj Sky i przyjmuj to na klatę. Twoje wygrane opko z Otulonych swego czasu sobie wydrukowałam, wzięłam na warsztat i analizowałam, "jak ty to robisz". Chciałam stworzyć coś na miarę tego dzieua. Niestety nie pomogło, bo sama zajęłam tylko 2 miejsce.

(Żartuję, jasne że pomogło)
ObrazekObrazekObrazek

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”