Witajcie.
yyy... to ja :wink:
2
Witamy w naszym skromnym gronie. Cieszymy się, że Pan do nas dołączył 

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
5
żebym jeszcze rękę mogła miszczowi uścisnąć... witamy. 

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
6
Witam, witam.
Skąd taki ciekawy nick..?
Nareszcie na naszym Forum pojawia się ktoś z rzetelną wiedzą i latami doświadczeń... Nie, skąd, wcale nie twierdzę, że jest Pan stary.

A tak serio - Jesteśmy bardzo, bardzo wdzięczni, że poświęci nam Pan trochę swego czasu.
Skąd taki ciekawy nick..?
Nareszcie na naszym Forum pojawia się ktoś z rzetelną wiedzą i latami doświadczeń... Nie, skąd, wcale nie twierdzę, że jest Pan stary.

A tak serio - Jesteśmy bardzo, bardzo wdzięczni, że poświęci nam Pan trochę swego czasu.
7
A ja się muszę poskarżyć:
na gwizdkę dostałam "Wieszać każdy może" i zagłębiłam się w jakieś pierwsze 130 stron, gdy jeszcze w nocy owa książka została mi podstępem odebrana ( nikt się nie przyznaje) i usiłuję ją znaleźć już od pół roku. i nic. ma rozpłynęła się w powietrzu.
cierpię, autentycznie cierpię. mówią, że cierpienie uszlachetnia. to nie prawda. :(
na gwizdkę dostałam "Wieszać każdy może" i zagłębiłam się w jakieś pierwsze 130 stron, gdy jeszcze w nocy owa książka została mi podstępem odebrana ( nikt się nie przyznaje) i usiłuję ją znaleźć już od pół roku. i nic. ma rozpłynęła się w powietrzu.
cierpię, autentycznie cierpię. mówią, że cierpienie uszlachetnia. to nie prawda. :(
"Stirlitz zaatakował z nienacka. Znienacko bronił się tak jak umiał. A Umiał to też był nie lada zawodnik..."
Ignacy Gąbka - objawienie literatury kobiecej. Jego najnowsze dzieło do nabycia tylko z "Panią Domu" xP
Ignacy Gąbka - objawienie literatury kobiecej. Jego najnowsze dzieło do nabycia tylko z "Panią Domu" xP
13
Witam. Jakże mi miło będzie pisać na tym forum mając świadomosc, że Pan także tu jest
Podziwiam takich ludzi! Sam nie stety taki pracowity nie jestem i to mnie najbardziej boli, bo nie potrafie (jeszcze) pisać tyle i tak sprawnie i płynnie jak tacy pisarze. Dlatego tak podziwiam:) Moze kiedyś, gdy będę starszy choć trochę będę lepszy.
Pozdrawiam Pana Pisarza!

Pozdrawiam Pana Pisarza!
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)
15
Witam szanownego pana w naszych skromnych progach, chlebem i sola witamy [aff na pewno, wodka na stol] ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.
Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.