2
Witamy w naszym skromnym gronie. Cieszymy się, że Pan do nas dołączył :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witam.

Widzę już kilka ciekawych wypowiedzi.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
A ja się muszę poskarżyć:

na gwizdkę dostałam "Wieszać każdy może" i zagłębiłam się w jakieś pierwsze 130 stron, gdy jeszcze w nocy owa książka została mi podstępem odebrana ( nikt się nie przyznaje) i usiłuję ją znaleźć już od pół roku. i nic. ma rozpłynęła się w powietrzu.

cierpię, autentycznie cierpię. mówią, że cierpienie uszlachetnia. to nie prawda. :(
"Stirlitz zaatakował z nienacka. Znienacko bronił się tak jak umiał. A Umiał to też był nie lada zawodnik..."

Ignacy Gąbka - objawienie literatury kobiecej. Jego najnowsze dzieło do nabycia tylko z "Panią Domu" xP

8
Och.

To znaczy ach.

Znaczy się chciałem rzec...

Dobra. Jeszcze raz.

Witam Pana w naszych skromnych progach, i te pe, i te de i przyłączam się do ogólnej wdzięczności.

I pozdrawiać, też pozdrawiam.

I takie tam. :P
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

10
Ja także witam Pana serdecznie :)

Cieszę się, że zgodził się Pan z nami współpracować!

Pozdrawiam
"But I'm on the outside, I'm looking in

I can see through you, see your true collors

Cause inside you're ugly, You're ugly like me

I can see through you, see to the real you.."

13
Witam. Jakże mi miło będzie pisać na tym forum mając świadomosc, że Pan także tu jest ;) Podziwiam takich ludzi! Sam nie stety taki pracowity nie jestem i to mnie najbardziej boli, bo nie potrafie (jeszcze) pisać tyle i tak sprawnie i płynnie jak tacy pisarze. Dlatego tak podziwiam:) Moze kiedyś, gdy będę starszy choć trochę będę lepszy.

Pozdrawiam Pana Pisarza!
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)

14
Fantazis, przydałoby się przeczytać regulamin...

Mimo, że napisałeś w "Tu się przedstawiamy" to sam się nie przedstawiłeś, tylko przywitałeś kogoś innego. :P

Dlatego radzę czym prędzej przeczytać regulamin i się przedstawić.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

15
Witam szanownego pana w naszych skromnych progach, chlebem i sola witamy [aff na pewno, wodka na stol] ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”