Taa...

1
Za brak wpisu tutaj moj temat zostal zablokowany i kazano mi sie przywitac. To też czynię! Jestem tu nowy ale zamierzam troche tu pobyć o ile to forum okarze się kompetentnym... Sadze jednak, że będzie takim biorac pod uwage jak bardzo przestrzegany jest tu regulamin.

Jestem Samael. Mam 18 lat i pisze opowiadania. Co jeszcze? Słucham hard rocka oraz punka lecz nie pogardze czyms ciekawym z innej półki (Reggae, Ragga itp...) Lubie książki fantasy bez różnicy czy polskie czy zagraniczne, byle dobre...
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, gdyż wiedza jest ograniczona"

3
życzę miłego 'sprawdzania kompetentności' naszego forum.

I witam.

I pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Witam i zarazem pytam. Oświeć mnie proszę w jaki sposób mamy się okazać kompetentnymi? Tak profilaktycznie, by nie spotkał cię tu zawód.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
No cóż, ja już zrobiłem porządek w swoim biurze. Nawet w papierach.

Dodane po 2 minutach:

Mam nadzieję, że to starczy. :S
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

6
Witam :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Czesc Czesc :D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”