jazusman

1
Witam.

Jestem u Was nowy i jak pewnie większości nowych, jest mi głupio prezentować się wszem i wobec. To trochę jak publiczne obnażanie się, a exhibicjonistą nie jestem. Poza oczywistą dla wszystkich piszących chęcią, potrzebą, prezentacji własnych wypocin. Poprzestanę więc na razie na minimum, a później zobaczymy.

Publikowałem już na dwóch forach, ale oba mają tę irytującą mnie wadę, że czytane są teksty wyłącznie najnowsze. Do pewnego stopnia rozumiem to, ponieważ nowsze rzeczy, a jest tego mnóstwo - produkcja leci pełną parą -, "spychają" w dół, poza prostokącik z nowościami, teksty starsze, które w ten sposób przestają być zauważalne. Wada ewidentna. Co prawda nie wyobrażam sobie jakoś możliwości "powieszenia" nadesłanego tekstu w taki sposób, by był widoczny przez dłuższy czas, powiedzmy przez miesiąc, ale może tutaj są nieco inne zwyczaje. Może Uczestnicy bardziej "sięgają w głąb". Zobaczymy.

Tak więc pozdrawiam wszystkich czytających i... do roboty, do roboty.

2
Witaj!

Weryfikatorium jest dobrym miejscem, do publikacji. Zawsze ktoś się pochyli nad Twoim tekstem i przejedzie go walcem. Także odczekaj trzydzieści dni, udzielaj się w międzyczasie na forum i będzie dobrze.

4
Witamy Witamy :P
Gdy mam czas wygrzebuję teksty ze starszych stron, bez ocen. Nie przejmuj się więc, nie zauważony nie przejdziesz. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”