Marta

1
Serdecznie witam się z zacnym forum. Nazywam się Marta. Piszę krótkie, nierymowane teksty. Podobno wiersze. Podobno poezję. Ale na razie nie łączyłabym mnie z tym słowem prześwietnym, nie zasługuję. Tak sądzę.

Jeszcze raz witam.

Pozdrawiam, Marta.

2
Witaj ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

3
Witam Cie Marto :)

Mogłabyś jakiś ze swoich tekstów wrzucić do Werifikatorium.

Chętnie przeczytamy i ocenimy.

Pozdrawiam :)
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)

6
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Znowu mam noże przynieść?

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

10
Sprzątam magazyn, może potem podrzuce. [Nerki moje].

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”