Powitanie po przerwie

1
Długo mnie nie było na Wery, ale chyba czas na powrót. Może nie wielki, z fanfarami i tada, niemniej zawsze.
Witam starych bywalców i rzesze nowych.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
Cześć, Dorapo! :) Napisałaś coś nowego w tym czasie?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

7
Ej tam, takie pisanie z doskoku... Nic nie warte. I głowę mam zaprzątniętą całkiem niefikcyjnymi problemami. :(
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
No, tak sobie myślałam ostatnio, jak tam u Ciebie...
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

9
zaqr pisze:Polecam poczytać teksty z TOPA;)
Co to jest TOPA?

Thano, u mnie... No, że tak powiem, fajnie jest.

11
Już wypatrzyłam, ale dzięki za cynka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”