16

Latest post of the previous page:

jednakże, jeżeli czytałeś, to na pewno musiało wywrzeć to na tobie jakiekolwiek wrażenie...
"Stirlitz zaatakował z nienacka. Znienacko bronił się tak jak umiał. A Umiał to też był nie lada zawodnik..."

Ignacy Gąbka - objawienie literatury kobiecej. Jego najnowsze dzieło do nabycia tylko z "Panią Domu" xP

17
E, czesc.
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

19
weber pisze:Droga Strzygo, WeBer (czyt. Wielki Brat lub Wujek Ben) wie dużo. Więcej niż się niektórym wydaje.

Nie oceniam nic co się nie znajdzie na tym forum. - To odnosnie Luny.

Wujku Ben'ie czy czasami słowo WeB nie oznacza sieci? a końcówka ''er'' formy osobowej? :D

Moze bardziej Wujek Sieciownik, lub lepiej Siećnik (Tu i Tu brzmi zaskakująco orginalnie).

Wiem, że się czepiam, ale nie obraź się wujku :* .

Aha i żeby nie robić off-topu :

8) C Z E ś ć 8)
"Przechodniu, powiedz Sparcie, tu leżymy - jej syny.

Posłuszni jej prawom do ostatniej godziny."

20
Web w tym przypadku jest zangielszczoną wersją słowa "łeb" - czyli po chłopsku głowa. Reszta jest jak mówisz, czyli końcówka -er jest formą osobową. Co do sieci to jedyna moja styczność z nią to, ta którą widzisz.

Nie Strzygo, nie wywarło na mnie wrażenia - tzn. takiego żebym oceniał tekst, który się nie znalazł na forum.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”