166

Latest post of the previous page:

E tam, to mnie przyjemnie, że pomogłem się zdecydować zdolnej autorce.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

167
Gratuluję wszystkim, którzy odnieśli ostatnimi czasy sukcesy, ale w szczególności Nataszy. Nie da się ukryć, że dokonanie ogromne :).

168
Uuu, się nazbierało. Gratuluje wszystkim bardzo serdecznie. Cieszę się bardzo, że się Nataszo zafioletowisz na forum:)
PS. Kruger nie będziesz całkiem przyćmiony większym sukcesem. Gratuluję Tobie też:)

170
Eworm, przeczytałam. I to tak, jak pisałam - z przyjemnością i to dużą. :D

Nieco szerszy komentarz zostawiłam na esensji, a tutaj tylko wszystkich mogę zachęcić.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

171
Gratuluję zasłużonym! Ależ będzie czytania :D Biorę się do roboty.

172
eworm, opowiadanie przetrawione i powiadam, smakowite to danie. Jestem pod wrażeniem konstrukcji Gry. Coś mi się wydaje, że dusza humanisty i mózg "ścisłowca" ładnie u Ciebie współgrają. W życiu bym się nie pokusił na stworzenie tekstu z taką logiczną łamigłówką w roli głównej, poplątałbym się na całego. A może po prostu jestem gupi, a Ty nie ;)

174
To i ja się przyłączę! Gratulacje dla Cranberry, Eworma, Mamiki i Krugera.

Jednak opowiadania to opowiadania, a powieść to POWIEŚĆ, więc dla Nataszy specjalne gratulacje! Oby wszystko trafiła w moje rączki :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

176
Gratuluję też wszystkim publikowanym.

Dziękuję. Czuję się jak panna, którą dziewosłębią.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

178
A mnie wreszcie udało się przeczytać konturowe opowiadanie Luki... Wciągnęło mnie, zaciekawiło i się... urwało... ;)
Luka, co z ciągiem dalszym?!
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

180
Małe sprostowanie dotyczące mojego wpisu na temat "Po drugiej stronie oka": koniec końców okazało się, że opowiadanie zamiast w Wydaniu Specjalnym wylądowało w majowym numerze Nowej Fantastyki. Numer będzie dostępny w sprzedaży od wtorku, więc już teraz serdecznie zapraszam do lektury i podzielenia się wrazeniami :)

181
Świetnie, że informujesz. Na pewno przeczytam :)

I przy okazji raz jeszcze gratuluję!

Strona autorska
Powieść "Odejścia"

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”