Witam

1
Witam. Nazywam się Weronika. Swoje pierwsze zmagania pisarskie miałam już w wieku dziecieńcym ,jednak swojego debiutu nie wspominam najlepiej. Nie zawsze przecież to co się rymuje pasuje do siebie i można nazwać mianem poezji ;p Od jakiegoś czasu pisanie do szuflady nie dawało tyle satysfakcji ile bym chciała, więc postanowiłam to zmienić i podzielić się tym z szerszym gronem czytelników. Oprócz zajęcia jakim jest misterny proces twórczy i nieustanne poszukiwanie ulotnej weny przygotowuję się do egzaminu maturalnego, który zbliża się wielkimi krokami, ale mniejsza z tym.Języki obce oraz malutkie zmagania kulinarne również można zaliczyć do moich zainteresowań i chyba nikogo nie zdziwi, że lubię czasem poczytać dobrą książkę z zakresu fantastki.

3
Nazywam się Weronika.
A jak Ci na imię?

Witamy na forum.

PS: Też lubię gotować.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

4
Witam po raz kolejny. Chciałam przypomnieć o sobie:) po dokładnym przeczytaniu regulaminu stwierdzam,że mój post,który obecnie jest w dziale "stale bądź czasowo zablokowane" powinien zmienić swoje miejsce. Mam nadzieję, że niczego nie przeoczyłam:) i czekam na Waszą decyzję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”