Więc witam was wszystkich...

1
No więc... witam was.
Co by tu powiedzieć wiele... Może najpierw coś o sobie. Mam na imię Daria, lat na razie 14. No cóż jestem tutaj, gdyż koleżanka mnie zachęciła. Oczywiście lubię pisać, choć nie mogę się pochwalić jakimiś wielkimi osiągnięciami w tej dziedzinie. Jestem na razie mniej niż początkująca. Mam nadzieję, iż kiedyś się to poprawi. Wcześniej zdarzało mi się dużo pisać jedno czy dwóch rozdziałowych opowiadań, nigdy ich jakoś nie mogłam zakończyć, ani nawet poprawnie rozwinąć. Ostatnio się to zmieniło. Jestem w trakcie pisania moich małych bazgrołów, które są na razie jedynie szkicem czegoś większego. Taką przynajmniej mam nadzieję. Myślę, że dłużej tu posiedzę i, że dzięki wam nauczę się lepiej pisać. Oczywiście bardzo ciekawią mnie również wasze opowiadania, które chętnie przeczytam.
Co, by tu jeszcze dodać... Chyba nic.
A więc jeszcze tylko raz powtórzę: Witam was.
Wbrew temu co sądzisz nie jestem wredna. Ja jestem szczera.

2
Tak, to dzięki mnie na forum przybył jeszcze jeden użytkownik. ;)
Cześć, Daria. A co do swoich bazgrołów, to nie bądź taka skromna!
Jeszcze całe życie przede mną. Brzmi przerażająco.

3
karola1601 pisze:Tak, to dzięki mnie na forum przybył jeszcze jeden użytkownik. ;)
Cześć, Daria. A co do swoich bazgrołów, to nie bądź taka skromna!
Ja skromna nie jestem. Ja mówię jak uważam :D
Wbrew temu co sądzisz nie jestem wredna. Ja jestem szczera.

4
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
(Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy [tu] wchodzicie.)

:)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
Dorapo ale żeby od razu nasze progi z piekłem porównywać?;)

I ja też witam na forum i życzę wytrwałości, bo to jest najważniejsze przy pisaniu.
PS. Krytyki teksu nie unikniesz, zawsze ktoś znajdzie jakiś błąd czy niedociągnięcie.

6
Witam nową koleżankę i życzę miłej zabawy !

dorapa pisze:Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
(Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy [tu] wchodzicie.)

:)
O ile się nie mylę był to tekst zapisany na bramach wejściowych do piekieł u Dantego !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”