16

Latest post of the previous page:

padaPada pisze:
Srebro pisze:Witam wszystkich !
Cześć!
Srebro pisze:praktyk wspinaczki skalnej.
Jaką cyfrę łoisz? :)
No! czyżbym trafił na pasjonata ? :D

VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie ;) ) najpierw połamane śródręcze z przemieszczeniami ( Turcja ) teraz pęknięta pięta od lotu Free Solo ;/

17
Srebro pisze:VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie ;) ) najpierw połamane śródręcze z przemieszczeniami ( Turcja ) teraz pęknięta pięta od lotu Free Solo ;/
Sport to zdrowie. ;) Ja właśnie wróciłem z Hollentalu gdzie mi o mało nogi nie urwało na wielowyciągówce. Kumpel błędnie wszedł w kruszyznę i zwalił na mnie telewizor. ;) Ale na szczęście cudem się uratowałem. :D

Śródręcze? Przywaliłeś dłonią po odpadnięciu?

Jaką cyfrę żywcowałeś?
Leniwiec Literacki
Hikikomori

18
padaPada pisze:
Srebro pisze:VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie ;) ) najpierw połamane śródręcze z przemieszczeniami ( Turcja ) teraz pęknięta pięta od lotu Free Solo ;/
Sport to zdrowie. ;) Ja właśnie wróciłem z Hollentalu gdzie mi o mało nogi nie urwało na wielowyciągówce. Kumpel błędnie wszedł w kruszyznę i zwalił na mnie telewizor. ;) Ale na szczęście cudem się uratowałem. :D

Śródręcze? Przywaliłeś dłonią po odpadnięciu?

Jaką cyfrę żywcowałeś?
a zwykłe 5+ / 6- ale głupi błąd zrobiłem bo strzelałem jumpem jakieś półtorej metra i cóż chybiłem :D rozwaliłem dłoń na lotce - kolejny efekt brawury i omijania wpinek.

To miałeś chłopie farta ! z tego co piszesz dość solidnego ! haha tak sport to zdrowie ! a mówią że palenie zabija :D :D

21
samtk69... szkoda trudu. Redaktor zaznaczy z obrzydzeniem dla niekomunikatywności ... ;)
Ostatni szukałam INNEJ nazwy na przebrasowanie... (ciągnięcie jednego sznurka, a luzowanie drugiego, żeby żagiel był inaczej niż jest)

I witaj, srebro...
Kiedy poszłam na kwarantannę, skolonizowałam publicystykę.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

22
Natasza pisze:samtk69... szkoda trudu. Redaktor zaznaczy z obrzydzeniem dla niekomunikatywności ... ;)
Ostatni szukałam INNEJ nazwy na przebrasowanie... (ciągnięcie jednego sznurka, a luzowanie drugiego, żeby żagiel był inaczej niż jest)
Myślę, że dobrej fabule język wspinaczkowy doda klimatu.

Witaj Srebro po raz drugi!
(tak, tu tez jestem :) )

Nawiasem mówiąc, karierze prawniczej kiepsko wróżę. Na jednym forum blokada tematu za wstawienie niezgodne z regulaminem plus brak przywitania w stosownym temacie. I nauka idzie w las, drugie forum - identycznie.
Czy to ja jestem jakiś dziwny, że pojawiwszy się na obu tych forach pierwej obadałem forumokiety i regulaminy?
:)

PS. Ja z wykształcenia takoż prawnik.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”