Latest post of the previous page:
No! czyżbym trafił na pasjonata ?padaPada pisze:Cześć!Srebro pisze:Witam wszystkich !
Jaką cyfrę łoisz?Srebro pisze:praktyk wspinaczki skalnej.

VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
No! czyżbym trafił na pasjonata ?padaPada pisze:Cześć!Srebro pisze:Witam wszystkich !
Jaką cyfrę łoisz?Srebro pisze:praktyk wspinaczki skalnej.
Sport to zdrowie.Srebro pisze:VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie) najpierw połamane śródręcze z przemieszczeniami ( Turcja ) teraz pęknięta pięta od lotu Free Solo ;/
a zwykłe 5+ / 6- ale głupi błąd zrobiłem bo strzelałem jumpem jakieś półtorej metra i cóż chybiłempadaPada pisze:Sport to zdrowie.Srebro pisze:VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie) najpierw połamane śródręcze z przemieszczeniami ( Turcja ) teraz pęknięta pięta od lotu Free Solo ;/
Ja właśnie wróciłem z Hollentalu gdzie mi o mało nogi nie urwało na wielowyciągówce. Kumpel błędnie wszedł w kruszyznę i zwalił na mnie telewizor.
Ale na szczęście cudem się uratowałem.
![]()
Śródręcze? Przywaliłeś dłonią po odpadnięciu?
Jaką cyfrę żywcowałeś?
Myślę, że dobrej fabule język wspinaczkowy doda klimatu.Natasza pisze:samtk69... szkoda trudu. Redaktor zaznaczy z obrzydzeniem dla niekomunikatywności ...
Ostatni szukałam INNEJ nazwy na przebrasowanie... (ciągnięcie jednego sznurka, a luzowanie drugiego, żeby żagiel był inaczej niż jest)
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”