4
autor: eworm
Dusza pisarza
Okej...
A:
Hm. Opinia krąży, że A to "ona", ale już parę osób (osób, które jak sądzę znają się na rzeczy) stwierdziło, że może być inaczej. Ba, uthModar nawet mnie wytypnął. Trzy teksty, a wciąż nikt nie wie, co za jeden/jedna. Ostatecznie ośmielę się zaryzykować i rzec: ON.
B:
Tylko jeden tekst (wg wielu - wielka szkoda), ale IMO, łatwo jest stwierdzić, że mamy do czynienia z NIM. Być może się mylę, choć to jeden z moich pewniejszych strzałów.
C:
Tylko jedno opko, a to trochę mało. Mimo to powołując się niezobowiązująco na wszechnatchnionego zorcka, strzelę: ON.
D:
Tutaj przekonuje mnie "Skarb", opko z półfinałów. Wydaje mi się, że gdyby D była nią, opowiedziałaby taką historię inaczej. Nie pytajcie, co mam na myśli, sam nie bardzo wiem, ale... strzelam: ON.
E:
Czy muszę się tłumaczyć? Wszyscy wiedzą, kogo podejrzewam. ON.
F:
Tutaj umywam ręce. Naprawdę, nie mam pojęcia, mogę tylko strzelać na całkowity oślep. Zaufam intuicji Adrianny i powiem: ONA.
G:
Mamy dwa opka. "Wszystkiego najlepszego" i "W górę miecze".
...
Czy reguły zakazują wymiany zawodnika w trakcie trwania Turnieju? Bo przysiągłbym, że powyższe mają innych autorów! Patrzę na eliminacje i widzę autorkę. Patrzę na półfinał... I nie wiem, co myśleć. Tutaj strzelam ONA, ale nie zdziwię się ani trochę, jeśli jest inaczej.
H:
ONA. Tylko jedno opko i to z perspektywy bohatera męskiego, ale mimo to...
No i mi wyszło, że A-E panowie, F-H panie.