32
Dzięki za graty (chociaż te bardziej należą się uczestnikom za udział i Faux za organizację). Muszę w tym miejscu przyznać się bez bicia, że żadnego z konkursowych opowiadań nie czytałem (cholerny brak czasu). Chciałem tylko pobawić się w łamacza szyfrów i kodów, sprawdzić na ile można wykorzystać logikę, statystykę i inne trudna słowa w praktyce ;) Pomogły mi w tym typy pozostałych osób i podpowiedzi Faux. No i się udało.
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

34
Też mi się śniło coś ze WTOPĄ. Była "Gala" do ogłoszenia wyników, jak na Horyzontach - z tą różnicą, że wszyscy zawodnicy siedzieli w garniakach przy długim stole jak przy jakimś spotkaniu biznesowym, a Faux otwierał koperty...
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

39
Moje typy B - Michał Medwid :P

I tyle. F mi zepsuł jakiś facet xP

Idę czytać teksty SkySlayera i zorcka. Jestem pewna, że oni udział biorą. A przynajmniej któryś z nich
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

42
Ach, zawodniczki. Adrianna, jak wyżej, a oprócz tego może Thana? Miło byłoby zobaczyć Kamiko, ale jakoś nie pojawia się na forum, więc to raczej pudło... Miałoby sens, gdyby nasza wspaniałomyślna rubia brała udział, dałoby jej to szansę zaoszczędzić ^^ Ale nie podejrzewam ją o tak niskie pobudki.
All in all:
G - Thana
H - Adrianna
?
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

43
Ja nadal nie widzę tego turnieju bez mamiki xP Poza tym chętnie zobaczyłabym w nim patkę, ale styl żadnej z zawodniczek mi do niej nie pasuje. Rubia jak najbardziej by zasługiwała na udział, ale pewnie jej nie ma...

Szperam po dawnych, milczących już użytkowniczkach... Porcelina?

To może poceluję tak:
G - Porcelina
H - mamika6
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

44
Faux pisze:Które kobiety zasługują na udział w Turnieju według Was?
Te które zasługują jakoś mi się nie zgadzają z tymi, które podejrzewam ;p
Ale zasługuje poza wymienionymi na pewno też Natasza, patkazoom, noetting, Zith, może i Łasic kto ją tam wie ;p
Z facetów mam więcej typów ale jest ich dużo więcej.
ObrazekObrazekObrazek

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”