78
czy któryś z uczestników pisze zazwyczaj w gatunku SF lub post apo? Jeśli tak, to pod jaką jest literką?
zazwyczaj - mam na myśli, że z tekstów tego typu jest znany na forum?

ps - puchar dla eworma za intuicję ;p
no ale pod C - kto w końcu, tony?
Ostatnio zmieniony ndz 13 maja 2012, 16:20 przez Luka w pamięci, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazekObrazek

82
Faux pisze: Uwaga, teraz przemówi kolejny Ktoś i to będzie 100%-owa prawda... :) Zaznaczę w tym poście swoją obecność, żeby nikt przez przypadek pomiędzy nim a mną nie napisał. ;)
A więc przemawiam. Wbrew jakimś dziwnym pogłoskom, nie brałam udziału w Turnieju.
Dziękuję za uwagę ;)

Potwierdzam.
Ostatnio zmieniony ndz 13 maja 2012, 16:24 przez Adrianna, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

83
Yay, zgadłem! Oczywiście wziąłem po prostu typ Adrianny i przypisałem do jeden z dwu kobiecych literek. Oczywiście brawa za zostanie wybraną, mamika6.

Domyślam się jednak, że A i E nawet zgadnięci, nie ujawnią się przed wynikami, mam rację?

EDIT:

H - Thana?
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

87
Faux pisze:
Luka w pamięci pisze:czy któryś z uczestników pisze zazwyczaj w gatunku SF lub post apo? Jeśli tak, to pod jaką jest literką?
zazwyczaj - mam na myśli, że z tekstów tego typu jest znany na forum?
Pomidor.
to znaczy, że możemy zacząć szukać BMF pod literkami?
ObrazekObrazekObrazek

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”