122
BRAWA DLA ADRIANNY, MISTRZYNI ZGADYWANIA!
BRAWA DLA UTHMODARA, KTÓRY OKAZAŁ SIĘ MOIM PRZECIWNIKIEM JAKO E!

Tak jest, ludziska. Fakt, że brałem udział, był chyba oczywisty od samego początku. Ten mój entuzjazm... Ale teraz już wolno mi ujawnić, że kryłem się przez cały czas pod literą A. Dzięki wszystkim, którzy czytali, oceniali, komentowali moje teksty oraz dzięki dla Fauxa za ten niewątpliwy i niezasłużony zaszczyt. Już teraz oświadczam, że wyniosłem ze WTOPY bardzo wiele i choćbym miał przegrać z kapitanem, będę mógł z czystym sumieniem pogratulować zarówno jemu, jak i całej reszcie.
Ostatnio zmieniony ndz 13 maja 2012, 17:45 przez eworm, łącznie zmieniany 1 raz.
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

123
Łiiiii:!: Trafiłam finalistów (sorry, chłopaki, naprawdę zamierzałam załadować ślepaki xP).

Brawa dla Was :D Pojedynek finałowy jest świetny!
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

125
A jednak eworm! Ha. Serdeczne gratulacje.

Wychodzę na jakąś godzinę, później się dłużej rozpiszę. Na chwilę obecną serdeczne dzięki za zaposzenie i ukłony za świetny pomysł na Turniej!

126
No to dalsze kombinacje (nie wiem, czy coś takiego już nie padało, ale cóż... pogubiłam się :P)

A - eworm (już wiadomo)
B - zorck
C - Alan (już wiadomo)
D - Daywayfarer
E - uthModar (już wiadomo)
F - SkySlayer
G - mamika6 (jak wiadomo)
H - Łasic (już wiadomo)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

133
No wiecie co! Ja wychodzę na półtorej godziny, oczekuję, że topik zwiększy objętość co najmniej dwukrotnie, a tu co? E, widzę, że beze mnie to nikt się nie potrafi prawdziwie jarać.

Gratki dla Daywayfarera, dzięki za intensywny pojedynek w półfinale. Nastraszyłeś mnie, muszę przyznać.

Zostali tajemniczy B i F...

EDIT: F - zaqr?
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”