Gdy coś się kończy, przychodzi czasem ochota na podsumowanie. Jest mi niezmiernie miło, że ośmiu świetnie piszących znajomych z forum zechciało poświęcić czas i wziąć udział w mojej zabawie. Mam nadzieję, że w choćby malutki sposób ten Turniej Wam pomógł. Nie tylko Wam, uczestnicy, ale i wszystkim forumowiczom, bo przecież mimo iż z tych setek wyświetleń 90% należy zapewne do eworma

, to sądzę, że było również wielu innych obserwujących Turniej. Wierzę, że ochota niektórych na anonimowe bitwy została tymczasowo zaspokojona. Wielkie dzięki naszym kolorowym dziołchom za wszelką pomoc przy organizacji, komentowaniu moich zamysłów, zasad i pilnowaniu porządku, gdy mnie nie było.
Osobny akapit należy się jednej naszej Czarnulce, bez której ten Turniej by się nie odbył. Głupio by mi było prosić o udział kogokolwiek, nie stawiając obietnicy jakiejkolwiek nagrody. Ta osoba z własnych, prywatnych pieniędzy, z własnej, nieprzymuszonej, ani w żaden sposób nie zmanipulowanej woli zgodziła się ufundować wszystkie nagrody, jakie trafią do zwycięzcy Turnieju. Przypominam, że te nagrody, to:
Puchar oraz zakupy w wybranej przez nas księgarni internetowej za max 200zł (+ wysyłka gratis). Ogromne, gigantyczne wręcz
DZIĘKUJĘ,
rubio!

Jesteś wielka.
Po zgadywankach, ogłoszę werdykt i przyjdzie czas gratulacji. Tymczasem zabawie mówię powolutku "Do zobaczenia!" i idę myśleć nad kolejnym wariactwem. Chyba że macie dość?