166

Latest post of the previous page:

Mam swój typ, ale to by mnie naprowadziło:
Czy jeśli któryś z uczestników będzie szedł bardzo, ale to tak bardzo szybko, to czy uda mu się przekroczyć prędkość światła i nie przenosząc się w czasie skomentować swoją własną powieść, napisaną dwa lata później? Oczywiście nie mieszając w to dziadków ani też innych krewnych! :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

170
Ok, posprawdzałem i zdradzę, że:

Ilość uczestników od dawna nie piszących postów na forum wynosi: 2 (słownie: dwa)! :) Od dawna tzn. w tym roku dwie osoby nie napisały ani jednego posta na WM.
Miało być takich osób więcej, ale niestety jedna pracuje nad powieścią, a druga nie ma czasu i trochę uznała, że nie zasłużyła na nominację, mimo moich zapewnień i negocjacji. ;)

Edit: Poprawka.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

172
Ja osobiście za krótko jestem na forum, by bawić się w zgadywanie, ale dzięki temu, że Wy podajecie konkretnych autorów, mogę w archiwum WM przeglądać ich teksty.
Dzięki, Adrianno ;D

173
Gdy coś się kończy, przychodzi czasem ochota na podsumowanie. Jest mi niezmiernie miło, że ośmiu świetnie piszących znajomych z forum zechciało poświęcić czas i wziąć udział w mojej zabawie. Mam nadzieję, że w choćby malutki sposób ten Turniej Wam pomógł. Nie tylko Wam, uczestnicy, ale i wszystkim forumowiczom, bo przecież mimo iż z tych setek wyświetleń 90% należy zapewne do eworma ;), to sądzę, że było również wielu innych obserwujących Turniej. Wierzę, że ochota niektórych na anonimowe bitwy została tymczasowo zaspokojona. Wielkie dzięki naszym kolorowym dziołchom za wszelką pomoc przy organizacji, komentowaniu moich zamysłów, zasad i pilnowaniu porządku, gdy mnie nie było.

Osobny akapit należy się jednej naszej Czarnulce, bez której ten Turniej by się nie odbył. Głupio by mi było prosić o udział kogokolwiek, nie stawiając obietnicy jakiejkolwiek nagrody. Ta osoba z własnych, prywatnych pieniędzy, z własnej, nieprzymuszonej, ani w żaden sposób nie zmanipulowanej woli zgodziła się ufundować wszystkie nagrody, jakie trafią do zwycięzcy Turnieju. Przypominam, że te nagrody, to: Puchar oraz zakupy w wybranej przez nas księgarni internetowej za max 200zł (+ wysyłka gratis). Ogromne, gigantyczne wręcz DZIĘKUJĘ, rubio! :* Jesteś wielka.

Po zgadywankach, ogłoszę werdykt i przyjdzie czas gratulacji. Tymczasem zabawie mówię powolutku "Do zobaczenia!" i idę myśleć nad kolejnym wariactwem. Chyba że macie dość? :P

Land of Fairy Tales

174
Co to jest "dość"? ;)
Dzięki dla rubii, ogromne dla Fauxa, a moje wyświetlenia to tylko 89%.
Turniej to była kupa dobrej zabawy, bardzo chętnie zobaczyłbym kolejne edycje, nawet jeśli nagrody z nieba nie spadają (znów - chwała rubii).
Co powiesz, Fauxie, na temat na opinie "po"? Opinie widzów (dt. wyników) i nade wszystko opinie zawodników (dt. całego turnieju oraz wyników).
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

175
eworm pisze:Co powiesz, Fauxie, na temat na opinie "po"? Opinie widzów (dt. wyników) i nade wszystko opinie zawodników (dt. całego turnieju oraz wyników).
Jak wszyscy zostaną odgadnięci, to nie ma problemu. Mam nadzieję, że to tak nagle nie umrze, tylko trochę pogawędzimy. :)

Edit: A na poważnie, to Tobie dzięki, eworm, również, bo Ty żeś zaczął podgrzewać atmosferę! :) Gdyby nie Ty, to mogło być nudno.

Land of Fairy Tales

176
rubia jest wielka i tyle :D Dzię-ku-je-my!

Ale Faux, Ty też, ponieważ chciało Ci się to wszystko wymyślić i zorganizować. Brawa :)

U łaaaa... Odgadnięcie wszystkich, to dopiero będzie zabawa, która trwa i trwa i trwa :P
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

178
Dobra, że niby co, tylko Faux jest od podkręcania atmosfery?

Zdradzę, że oba teksty oceniłem cholernie srogo. I jest DUŻA różnica w punktach ;)

...tylko mnie za to nie wrzućcie do gara :D

179
No i mamy zwycięzcę!

uthModar, wielkie, naprawdę wielkie brawa!
W całym turnieju pokazałeś, na co Cię stać. Jestem pod wrażeniem :D Nagroda ciężko i zasłużenie wywalczona.

eworm, dla Ciebie również wyrazy podziwu. Byłeś świetny :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

180
Podpisuję się, chłopaki!

Zresztą, wszyscy byliście świetni (tak więc: i dziewczyny!), było dla mnie zaszczytem figurować w tak mocnej ekipie :)

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”