Latest post of the previous page:
Jak niektórzy zgadli ukrywałem się pod D.Gratuluję zwycięzcy i pozostałym uczestnikom.
Dziękuje za fajną zabawę.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Nieee...zorck pisze: (Mam nadzieje ze Faux tego gdzies nie oglosil i nie robie z siebie glupka...)
Oj no, przepraaaszam.Literka F, jak poprawnie wytypowal Sky i zdaje sie Adriana (ktora laskawie zmienila mi ostatecznie plec z kobiecej ;P) to ja.
Ciekawe dlaczegoAdrianna pisze: Ale ten horror, to skrobanie w bagażniku itd. tak mi się jakoś z mamiką skojarzyło, że nie mogło odpuścić
Tutaj już musiałem się siłą powstrzymywać od napisania podziękowań, serio.zorck w temacie obok pisze:(Ale jeśli A to nie jest dziewucha, to ja chylę czoła przed twórcą, serio).
Łgarstwa! Ja przynajmniej mogę się poszczycić tym, że mimo ogromu postów o WTOPIE, ani razu nie posunąłem się do kłamstwa, jakobym nie był uczestnikiem. Ba, nawet otwarcie kibicowałem A, a przy typowaniu płci dla tej literki trzymałem się własnej pomimo żartów, że chyba zmienię zdanie. Pod koniec, chcąc poznać tożsamość przeciwnika, to już otwarcie podpowiadałem, przypominając, że byłem jednym z typowanych na A.uthModar gdzie indziej pisze:Muszę podziękować tym, którzy typowali mnie jako jednego z uczestników - bardzo mi miło, nawet jeśli nie ma to pokrycia z rzeczywistościąMoże faktycznie doczekam się takiego zaproszenia w kolejnej edycji...
Już wcześniej zwróciłam uwagę na Twoją opinię i muszę powiedzieć, że z nóg mnie zwaliła. Jak najbardziej opowiadanie może Ci się nie opdobać, spoko - takie prawo odbiorcy, ale pierwszy raz spotkałam się z takim podejściemjeśli chodzi o H, to nie mogę uwierzyć, że Łasic, niezła, nie w ciemię bita autorka zaczyna opko od najgorszego zdania na świecie.
Lubię to!Łasic pisze:Każdy autor - profesjonalista czy amator - może zaczynać opowieść takim zdaniem, jakie wg niego pasuje najlepiej. Nawet jeśli brzmiało by "Zesrał się".
Mnie nie przekonałeś, byłem do końca wierny swoim przekonaniom.eworm pisze:koniec końców wszyscy (poza zorckiem i uthModarem) byli przekonani, że tak jest.
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”