3
Przez lato mam taką nadzieję skończyć moje... coś ;) Wtedy ponownie spróbuję wysłać do FS, zobaczymy, po jakim czasie odpowiedzą i czy pobiją rekord, jakim jest rok :)
http://dnokufra.pl/ - Co się kryje na dnie kufra...

5
Sensacja, kryminał lub dla kobiet.
Nie pasuję do żadnej z tych kategorii.
Oczywiście, mają prawo, wiem. Niestety, wiekszość wydawnictw idzie takimi schematami. Chyba muszę mojego bohatera zmusić, zeby kogoś zabił albo okazał się agentem Mossadu...

10
Mimo wątpliwej polityki wydawniczej FS... zapewne warto odnotować ;)

Ale do tej oficyny powinien uderzać ktoś, kto ma twardą dupę i umie zadbać o własne interesy...

11
SkySlayer pisze: Ale do tej oficyny powinien uderzać ktoś, kto ma twardą dupę i umie zadbać o własne interesy...
Jak i do każdej innej.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

12
Oczywiście się z Tobą zgadzam, aczkolwiek miałem na myśli to, że w przypadku Fabryki należałoby kłaść szczególny nacisk na te cechy. W każdym wydawnictwie świetna książka nie jest gwarantem sukcesu, ale niektóre wydawnictwa traktują autora bardziej serio i nie robią z niego durnia, gdy przychodzi czas rozliczeń i podliczeń wszelakich ;) Że już o publicznych dysputach i kłótniach z autorem nie wspomnę.

13
Fabryka nie jest rzecz jasna idealna, ale znając sytuację w paru innych, całkiem poważnych firmach, powiedziałbym, że generalnie wychodzi na plus.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”