Bonjour!

1
Witam! Mam dziewiętnaście lat i od pewnego czasu mój komputer zaczyna po trochu być przepełniony wręcz licznymi wierszami i fragmentami powieści, do której postanowiłam się zabrać ze zdwojonym zapałem. Skończyłam liceum i jako fanka francuskiej poezji i prozy wybieram się na romanistykę już wkrótce. Jestem wielce zadowolona, że odnalazłam to forum, gdzie zapewne bezwzględna krytyka z okrutną stanowczością zajmie się moim dorobkiem literackim. Ale na tym mi zależy, bo młodzi pisarze często nie potrafią obiektywnie spojrzeć na to, co tworzą. W każdym razie, witam się z wami wszystkimi :)

2
Witaj, witaj :)

Miłej zabawy na forum życzę.
Fajnie, że masz takie "otwarte" podejście do krytyki. Trza je będzie przetestować <zaciera rączki> ( ;) )
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

4
Już się boję :D
Zaraz wrzucę fragment swojego opowiadania, które zaczyna się coraz bardziej rozwijać co mnie coraz bardziej przeraża. ;)
Następnie mam w planach zabrać się za swoją powieść, a coś czuję, że to forum jest idealnym miejscem do rozwijania moich umiejętności.
W międzyczasie muszę opanować moją poezję, już nieomal wyślizgującą mi się spod palców. :)

8
Oj, rzeczywiście, nie mogę, przeoczyłam, wybaczcie :o

[ Dodano: Sro 23 Maj, 2012 ]
Zatem stwierdzam, że polecenie, aby się najpierw przywitać jest niezwykle przydatne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”