Tajrandie, lat 18 mieszkam w okolicy Rzeszowa. Jestem absolwentką Plastyka, tworzę na płaszczyźnie graficzno-rysunkowej. Interesuję się fantastyką, książkami podróżniczymi, historią i kulturą afrykańską. Z muzycznej strony, to lubię słuchać dosłownie wszystkiego (prócz paru skrajnych przypadków). Piszę odkąd pamiętam, chociaż zdarzały się długie przerwy, bo i tekst był do niczego, i ja za bardzo nie miałam pojęcia jak się za coś takiego zabrać. Można by rzec, że w dalszym ciągu trudno mi określić, na jakim poziomie jest to, co sobie skrobię gdzieś tam po kątach. Mimo to nie poddaję się, ćwiczę warsztat i mam nadzieję podzielić się moimi wypocinami z Wami. Chciałabym poznać szczerą opinię i jeśli to konieczne, dostać mocnego kopa za grafomaństwo. W obecnej chwili piszę powieść fantasy, od czasu do czasu jakieś opowiadanko udaje mi się sklecić. Nie uważam to za nic szczególnego, ot po prostu włączam Worda i stukam w klawiaturę. Jestem niezdecydowana, ale potrafię być denerwująco uparta.
Jeśli macie jakieś pytania to proszę pisać.
5
Witaj w krainie zwłok, wybuchów i tajemniczych zniknięć. Niech Ci ziemia lekką będzie, nogi takoż, by uciekać szybciej.
Właśnie o to chodzi. That's the spirit.
Otóż to! Otóż to!Mimo to nie poddaję się, ćwiczę warsztat i mam nadzieję podzielić się moimi wypocinami z Wami. Chciałabym poznać szczerą opinię i jeśli to konieczne, dostać mocnego kopa za grafomaństwo.

"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"