181

Latest post of the previous page:

Świetnie, że informujesz. Na pewno przeczytam :)

I przy okazji raz jeszcze gratuluję!
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

184
uthModarowe oko przeczytane. Brrrr... Człowieku, Ty to masz pomysły...
Ciekawa lektura. Parę elementów nie do końca w moim stylu, ale to takie sobie marudzenia. Na pewno warto zajrzeć :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

185
Adrianna pisze:Brrrr... Człowieku, Ty to masz pomysły...
Uznam to za komplement :D

Dzięki za opinię. W sumie ciężko debiutować w takim towarzystwie - bardzo dobre opowiadanie Kochańskiego i rewelacyjne Reynoldsa.

187
Andrzej Pilipiuk pisze:25-ta (44-ta) książka już po redakcji... ;)
gratulacje :-)
czyli, ze juz bliżej, jak dalej, jak to moja śp. babcia mawiała, i bedzie mozna gnać do ksiegani, zeby ci pomóc kredyt spłacac :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

188
Andrzej Pilipiuk pisze:25-ta (44-ta) książka już po redakcji... ;)
Zdradzisz mi tytuł i o czym to?

189
Gratulacje, Andrzeju!
Tak trzymaj!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

192
A właśnie słowo stało się ciałem (dziwne, że nigdy nie dzieje się odwrotnie ;) ), i pokłosie wspólnych szaleństw z pewną Damą, kryjącą się pod futerkowym nickiem Łasic, wczoraj ukazało się drukiem. "Toast za Temidę" to jedna z tych rzeczy pisanych bez trzymanki, autocenzury i oglądania się na poprawności, o jakiej wielu zapewne myśli, lecz coś ich powstrzymuje od zrobienia pierwszego kroku... :)

A że o niuansach tworzenia Toastu, oraz niuansach innych, nie mniej istotnych w procesie twórczym, Łasic wypowiedziała się nim zdążyłem ją powstrzymać :D , to oddaję jej głos: http://fukang.pl/artykul,4,137,Fu_Kang_ ... onski.html

194
To najlepsze możliwe wieści. :) Gratuluję całym serduchem.

Będę musiał koniecznie to zdobyć! Jestem bardzo ciekaw, coście tam nawyprawiali. W każdym, każdym kiosku Was znajdę?
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

195
Nie jestem pewna czy w każdym. Ale jak poprosisz to napewno zamówią. A i przez internet można kupić, w razie ostateczności :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

196
To się tym zajmę. Właśnie przyszło mi stypendium socjalne, więc kasy wydawanie czas zacząć... <emot diabełka, którego nie umiem zrobić>
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”