Redakcja magazynu QFANT poszukuje...

1
Redakcja magazynu fantastyczno-kryminalnego QFANT ogłasza otwarty nabór na dwa stanowiska newsmanów portalowych!

Wymagania:

- umiejętności informatyczne obejmujące sprawne posługiwanie się edytorami tekstu (ms word, open office) i bezproblemowe poruszanie się po internecie,
- umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, odpowiedzialność, bezkonfliktowość,
- dyspozycyjność, sumienność i zaangażowanie w powierzone obowiązki,
- podstawowa umiejętność obróbki grafik,
- mile widziana znajomość angielskiego oraz CMS Joomla.

Oferujemy:

- świetną pracę w ambitnym zespole redakcyjnym,
- współpracę ze znanymi pisarzami,
- staż w redakcji, czyli doświadczenie, które z pewnością się przyda (wystawimy zaświadczenie, opinię, jeśli zajdzie taka potrzeba),
- uczestnictwo w tworzeniu nowej jakości pisma o ogólnopolskim zasięgu, którego znakiem firmowym jest jakość tekstów i grafik,
- gratyfikację finansową, gdy tylko kwartalnik wejdzie na rynek periodyków papierowych, zatrudnienie w oparciu o umowę,
- możliwość szerszego uczestnictwa w życiu redakcji, realizowania się jako publicysta, recenzent, a może autor literatury (wszytko zależy od Twoich zdolności i zaangażowania).

Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres: [email protected]

W temacie maila należy wpisać: "ZGŁOSZENIE NA NEWSMANA"

Termin zgłaszania kandydatur: 25 października 2009 r.

Decyzję podejmiemy do 31 października 2009 r.

Zapraszamy do współpracy!

Redakcja

[ Dodano: Wto 13 Paź, 2009 ]
Jako, że takiego zasypu pytaniami się nie spodziewałem, postanowiłem odpowiadać na nie wszystkie TU. Zapraszam! :)
Ostatnio zmieniony pn 25 cze 2012, 23:13 przez Faraon, łącznie zmieniany 1 raz.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

2
To mówisz, że tak dużo chętnych? Wiele jest już zgłoszeń? Ja jeszcze nie miałam czasu napisać czegoś reprezentatywnego :(
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „QFANT - magazyn fantastyczno-kryminalny”