Powitanie

1
Krążę wokół tego forum od wielu miesięcy i naprawdę nie wiem, dlaczego dopiero dziś pojawiam się tu jako ktoś inny niż gość. Być może z Weryfikatorium było do tej pory jak z moim pisaniem - za dużo przemyśleń, za mało czynów ;).

Ale skoro już tu wkroczyłem, wypadałobby się przedstawić: na imię mam Wojtek, lat 20 bez 9 dni, studiuję w Warszawie i od czasu do czasu staram się przelać myśli na papier. Jedyne me publikacje to pojedyncze teksty publicystyczne w prasie komputerowej - teraz jednak pragnę poprawić umiejętności tworzenia form nieco dłuższych i bardziej fabularnych.

Rzadko dopisane do końca teksty mojego autorstwa to głównie fantastyka i political fiction. Mam nadzieję, że na Weryfikatorium uda mi się podszlifować warsztat i poznać fajnych, zdolnych ludzi.

Witam i zarazem pozdrawiam :).

2
Czytaj regulamin!
To tak prewencyjnie;)
Witam na forum. Na pewno znajdziesz tu wielu ciekawych ludzi, którzy konstruktywnie przekopią Twoje teksty, by z sadystyczną satysfakcją wytknąć każdy błąd.
Nie no, tak serio to nie jest tak źle.
Jest gorzej;P

Jeśli będziesz chciał się uczyć, to na pewno się nauczysz, a może nawet znajdziesz tu jakiegoś Senseia, który doprowadzi Cię po trupach na szczyt.
Witaj, więcej nie piszę, bo wychodzą mi dziś dziwne rzeczy;D

4
Jedyne me publikacje to pojedyncze teksty publicystyczne w prasie komputerowej
Ooo, super, a w czym, a w czym? :) Gratuluję.
Rzadko dopisane do końca teksty mojego autorstwa (...)
Ajjjj, a to musisz czym prędzej zmienić, pisanie całości to bardzo ważny szlif pisarskiego ostrza.

Rozejrzyj się, zignoruj zwłoki i nie oddychaj zbyt głęboko. Obyś się dobrze bawił i dużo uczył. :) Pozdrawiam solidnie!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Może nawet mijamy się w metrze?
Niewykluczone. A może nawet jeździmy autobusami, przyparci przez tłum do tych samych szyb?
Ooo, super, a w czym, a w czym? Gratuluję.
W chyba jedynym ostałym piśmie o grach na polskim rynku, czyli CDA. To dosłownie dwa teksty, ale z braku laku można się pochwalić ;).
Ajjjj, a to musisz czym prędzej zmienić, pisanie całości to bardzo ważny szlif pisarskiego ostrza.
Póki co lepiej od zakończeń wychodzą mi początki, ale będę się starał odnaleźć właściwe proporcje. Właśnie skończyłem opowiadanie na Horyzonty, więc coś tam czasem uda się napisać w całości :).

Dziękuję za powitanie i również pozdrawiam wszystkich :).
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

6
Wizimir pisze:Póki co lepiej od zakończeń wychodzą mi początki,
Syndrom początków...

W takim razie wrzuć nam zakończenie. Początku nie będziemy czytać. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

7
W takim razie wrzuć nam zakończenie. Początku nie będziemy czytać.
Jest to pewna metoda: zaczynać od końca i dopisywać wcześniejsze fragmenty. Jak w "Memento" Nolana. Ale ja na razie będę się trzymał tradycyjnej chronologii, na eksperymenty przyjdzie pora.

Nie myślcie, że jest ze mną aż tak źle - właśnie skończyłem opowiadanie na Horyzonty. Pewnie wiele z tego nie będzie, ale moim ulubionym elementem tego tekstu jest jego ostatnia strona, więc - robię postępy :P.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

8
W chyba jedynym ostałym piśmie o grach na polskim rynku, czyli CDA. To dosłownie dwa teksty, ale z braku laku można się pochwalić ;) .
Z braku laku? Według mnie to wielki sukces, którym można się rozchwalać na wszystkie strony. W których numerach jakie teksty? Z przyjemnością sobie luknę, jak będę u kolegi. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

9
których numerach jakie teksty? Z przyjemnością sobie luknę, jak będę u kolegi.
10/2011 - Następcy Geralta.
05/2012 - Piraci z parlamentów.

Ten drugi można przeczytać na stronie internetowej, chociaż oczywiście na papierze wygląda lepiej ;).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”