Czarna Chmura - oby nie gradowa.

1

Kira, a tu: Pani Czarna Chmura, licealistka, czasem pisząca głównie (a może tylko) opowiadania. Lubi fantasy, ma raczej aktywną wyobraźnię, ale długo zbiera się do przelewania wizji na papier. Czająca się na forum od dłuższego czasu i analizująca własne tchórzostwo pod względem rejestracji.
Oby przekonała się do wrzucenia [jak najlepszego] tekstu.

Liczę na owocną współpracę. :)

3
Ooo, Ada coraz mniej podobna do kotka :D

Tak tak, ja też tu witam i czekam na tekst.
No i też liczę na współpracę oczywiście :P

4
No, na tekst to czekasz co najmniej 30 dni ;]
zaqr pisze:Ooo, Ada coraz mniej podobna do kotka :D
To tak dla niepoznaki... Łatwiej się podkraść do ofiary w tej formie. Jako ta czarna panterka miewałam kłopoty :P
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

5
No w 30 dni to w sam raz się zbiorę może do napisania czegoś konstruktywnego. :)
O nie, nie, nie. Nie będę ofiarą w żadnym razie. Mogę iść co najwyżej w symbiozę albo czyste pasożytnictwo. :D

6
MsBlackCloud pisze:O nie, nie, nie. Nie będę ofiarą w żadnym razie.
<wytyka palcem> Hihi, patrzcie, ona jeszcze wierzy, że ma coś do gadania w tej sprawie! A to się okaz rzadki trafił!

;)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

8
Poczekaj 30 dni. Potem pogadamy, cwaniaczku. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
Ta! Właśnie! Zobaczymy! I... i, i jak zobaczymy, to, to wtedy zobaczysz... cwaniaczku! No!

[macha piąstkami]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”