211

Latest post of the previous page:

zaqr pisze:A później co? Autograf na laptopie? :P
Mój drogi, są możliwości składania autografów na kindlu! :D
Leniwiec Literacki
Hikikomori

212
Podoba mi się okładka. I widzę, że reklamujesz się jako zwycięzca HW. Myślisz, że to ma znaczenie?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

213
dorapa pisze:Myślisz, że to ma znaczenie?
Oczywiście. :) Zwycięstwa w konkursach, publikacje, to ma znaczenie. A przynajmniej taką mam nadzieję. ;)

[ Dodano: Sro 01 Sie, 2012 ]
dorapa pisze:Podoba mi się okładka.
Mnie też! Świetny klimat.
Leniwiec Literacki
Hikikomori

214
Och! "Hikikomori"! Bierzcie i czytajcie. Warto! Wiem, bo czytałam i teraz czekam na kolejny tom, mamrocząc pod nosem: oby tylko napisał, oby się tylko nie rozmyślił... :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

216
Gratuluję. Bardzo.

(już pobrałam)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

217
Oj, tam. Nie "dopiero", tylko "już". Podobasz mi się na zdjęciach, wiesz? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

218
Thana pisze:Podobasz mi się na zdjęciach, wiesz? :)
Dziękuję bardzo. Mi się na siebie dziwnie patrz, ale uważam, ze to niezłe foty są. :)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

219
Mnie to się marzy napisanie czegoś poruszającego tematykę Wrota Ahrimana Toma i Nity Horn... Ale czegoś jeszcze bardziej i bardziej mocnego.

Gratulacje padaPada!!

222
Łała łiła!

Co za wspaniałe wieści. :)

padaPada, gratulacje! Bardzo lubię czytać o Waszych sukcesach.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

223
padaPada, hehe, i było się kłócić o selfpublishing?
Cieszę się, że to wydałeś, czytałem jedno opowiadanie gejszowate i całkiem się mi podobało. Więc pewnie zaciągnę, ja nie mam uprzedzeń do takich form publikacyjnych ;) (o ile tekst w środku kupy się trzyma!)
Pozdrawiam
http://ryszardrychlicki.art.pl

224
Gratulacje, padaPada
23 miechy, nieźle ;D

225
smtk69 pisze:padaPada, hehe, i było się kłócić o selfpublishing?
Kłótnie o różne sprawy, to mój sposób nabierania dystansu do nich. Taka dialektyka. :D
smtk69 pisze:Cieszę się, że to wydałeś, czytałem jedno opowiadanie gejszowate i całkiem się mi podobało.
Cieszę się. :)
smtk69 pisze:(o ile tekst w środku kupy się trzyma!)
Obiecuję, że tak. ;)
23 miechy, nieźle ;D
Heil Eris! ;)

[ Dodano: Czw 02 Sie, 2012 ]
I oczywiście dziękuję wszystkim za gratulacje. :)
Ostatnio zmieniony czw 02 sie 2012, 18:29 przez padaPada, łącznie zmieniany 1 raz.
Leniwiec Literacki
Hikikomori

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”