Witam

1
Witam!
Na imię mam Magda i od przeszło piętnastu lat interesuje się pisarstwem, a mianowicie pragnę dołączyć do zacnego grona szanowanych pisarzy fantasy. Niestety jak to zwykle bywa opinie najbliższych są zbyt stronnicze, a ja chcę serio wiedzieć czy coś z tego mojego pisania będzie czy też powinnam jeszcze sporo popracować zanim wyśle tekst do jakiegokolwiek wydawcy. Napisałam już powieść oraz kilka krótkich opowiadań. Stale jednak nad wszystkimi tekstami pracuje ( zmieniam, ulepszam, poprawiam ewentualne błędy). Cel mojej wizyty jest więc jasny, muszę wiedzieć czy jest sens dalej marzyć o karierze pisarskiej.
„Wszystko już kiedyś było, wszystko się już kiedyś wydarzyło i wszystko już zostało kiedyś opisane”
Andrzej Sapkowski

2
zołza pisze:Cel mojej wizyty jest więc jasny, muszę wiedzieć czy jest sens dalej marzyć o karierze pisarskiej.
W takim razie zapraszamy najpierw do działu: Jak wydać książkę? A za trzydzieści dni do:Tu wrzuć tekst do zweryfikowania.
Myślę, że jedno i drugie będzie pouczające. Jeśli nie bolesne... :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
dorapa dobrze mówi. :) Porozglądaj się, poczytaj, poanalizuj. Słowem: rozgość się! Materiałów Ci u nas dostatek.

Witam serdecznie i być może do zobaczenia za 30 dni przy weryfikacji tekstu. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”