Powitanie

1
Cześć. Nick od imienia Marta. Pamiętałam, że już tu się rejestrowałam i na pierwszy strzał trafiłam tą właściwą nazwę użytkownika, więc udało się zalogować. Teraz pewnie zagrzeję więcej miejsca. Studiuję ogrodnictwo w Krakowie, a bardziej konkretnie Agroekologię i ochronę roślin. Zaczynam pracę inżynierską tworzyć. ;) Mam 22 lata. W pisarstwo wpadłam w bardzo młodym wieku i tak mi zostało. Do tej pory leniwie posuwam się do przodu. Żałuję, że nie jestem Latynoską, bo lubię ich realizm magiczny, coś niesamowitego. Lubię gotować i malować.

2
Witaj i powiedz: CO piszesz? Oprócz pracy inżynierskiej :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
Aktualnie mam zamiar zacząć obyczajówkę, ale nie taką typową tylko o pewnym zawodzie - reżysera. Bohaterka nim zostanie, bo z powodu nerwicy nie dostała się na biochemię, a trafi się jej okazja by zrobić małe przedstawienie.
Rok wcześniej pisałam o Wikingach w czasach współczesnych, tak samo jak są grupy skupiające Rycerstwo, tak fani historii coś takiego zorganizowali i mieli zamiar stworzyć biuro podróży. Nie udało mi się tego skończyć.
A wcześniej pisałam bardzo krótkie trzy tomy o pustelniku i zielarzu, takie dość specyficzne coś, gdzie co rozdział wklejałam swoje obecne fantazje. ; )
I jeszcze było więcej rzeczy, co się podejmowałam. Ogólnie na granicy rzeczywistości z magią. No i za młodu miałam małą fascynację kosmitami.

4
tusiaaa pisze: No i za młodu miałam małą fascynację kosmitami.
Ha!
Na starość dwudziestodwuletnią zarejestrowałaś się na forum ? :)

Witam ciepło...

Moje "młodu" było dużo dawniej i obejmuje spokojnie Twoją "starość" obecną i jeszcze z 10 lat następnych.

Pozdrawiam - Matuzalemica
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”