przybywam wieczorową porą

1
Witam Szanowne Grono
Choć zarejstrowałam się ponad miesiąc temu, dopiero dzisiaj zdecydowałam się na przywitanie z Wami.
Mój przypadek w telegraficznym skrócie wygląda tak- wiele miesiący temu napisałam coś, co niekoniecznie w duszy mi grało, ale jednocześnie udowodniło, że... lubię ten sport. Ślęczenie po kilka godzin dziennie nad Word-owską kartką jest tym, co chciałabym w przyszłości robić, choć nie do końca wierzę w swoej predyspozycje. Tamta "rzecz" sie nie wydała.
Natomiast druga... druga to zupełnie inna para kaloszy. Jest tym, co chcę czytać i co chcę pisać. Gatunek- thriller psychologiczny. Po miesiącu od wysłania do wydawnictw nadeszły pierwsze odpowiedzi. W dwóch powieść przeszła pozytywnie wstępną selekcję i... padła przy recenzji. Kilka innych nie pokusiło się o odpowiedź. Jedno zdecydowało się mnie wydać. I jestem przerażona.
Czytam Was regularnie, zakodowałam sobie wiele cennych uwag, rad i przestróg, którymi powinien kierować się przyszły/niedoszły pisarz. Mam też nadzieję, że znajdę tu swoje miejsce- pozdrawiam Mona

2
Się ciesz - rano wieczór i w południe :D - Gratuluję.
I witaj :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

6
Dziękuję wszystkim, choć gratulacje jak na razie jeszcze przedwczesne ;) miejmy nadzieję, że powieść przebrnie przez meandry wydawnicze i kiedyś tam w końcu się ukaże ;>

7
Witam i gratuluję! Trzymam kciuki za powodzenie w wydaniu książki!
I wear my red lipstick, grab my coat and gun...

8
Ty przybyłaś wieczorowo, a ja Cię witam porannie. I choć za oknem deszczowo, witam z uśmiechem i zapraszam do rozgoszczenia się. :)

I, co najważniejsze, GRATULUJĘ SUKCESU! Coraz więcej debiutantów pojawia się na forum... Wspaniale! Osiągajcie sukcesy, spełniajcie marzenia, inspirujcie innych. :)

Elo joł!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

9
Dziękuję jeszcze raz. Kurcze no o marzenia tu głównie chodzi, by człowiek nie stracił w nie wiary i próbował ze wszystkich sił je spełnić:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”