Cykl opowiadań SF

1
Poszukuję chętnych do czytania opowiadań SF utrzymanych w klimacie podobnym do Firefly, Farscape czy Cowboy Bebop. Opowiadań jest kilka, ale wysyłam po jednym, nie zamierzam nikogo zalać tekstami:) Potrzebuję świeżego spojrzenia na coś, co już stanowczo za długo jest przeze mnie maglowane.
Chętnych proszę o podanie maila na PW.

2
Poproszę o jedno.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
Weź więcej... bo potem zabraknie. Dobre są :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

4
Ale nie mam mocy przerobowych. Chyba, ze się autorce nie śpieszy i poczeka bliżej nieokreślony czas.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
Jutro z rana poczytam. :)
Na coś konkretnego zwrócić uwagę?

8
Tak mi się ładnie przeczytało, że chcę więcej.

9
Nie ma. Jutro będzie ;P
cytat z Pancernych (i psa)

A nie mówiłam!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

10
Mówiłaś...

Caroll - w jednym miejscu zgubiłam się w detalach kosmicznej budowy, oprzyrządowania, maszynerii. Zaznaczę gdzie.

15
Odesłałam dwójkę. Bohaterka - boska! Gratuluję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”