153
Wasz termin składania prac jest do 4. lipca.

Aczkolwiek radzę Ci skontaktować się z nothinkiem (jego nr gg jest w jego profilu) i upewnić się, że nie zapomniał o pojedynku.

A bitwę Hansu i Leśniczego zamknę. Jeden nie napisał tekstu, a drugiego nie było na forum od hoho i jeszcze dłużej.

155
Wrzuć swój tekst do Weryfikatorium. A nothink dostanie kolejne ostrzeżenie, bo to już przestało być zabawne. Rzucił się na dwie bitwy, a żadnej nie oddał (natomiast z wcześniejszą zwlekał dwa tygodnie po terminie) :?

Powinien dostać zakaz pojedynkowania się i jakieś punkty karne w rankingu (albo w ogóle go zeń wywalić). O.

Chyba, że się jeszcze nawróci, wtedy wymiar kary będzie łagodniejszy, ale jakoś nie sądzę, żeby to zrobił...

156
Wywalic, ostrzezenie i zakaz pojedynkowania. Moze dodatkowo jakas nowa ranga dla takiej osoby, cos w stylu naznaczenia, znakowania bydla? ;) Moze ktos ma propozycje na nazwe takiej rangi?

160
Hm, dureń? Nie, według mnie nie oddaje sytuacji i jest zbyt obraźliwe. Dezerter nawet pasuje, lecz facet bez jaj odpada bo jak by to było w przypadku kobiety?

Proponuję żeby to było słowo kojarzące się z ucieczką z pola bitwy. Czyżbym miał na mysli dezertera? Chyba tak.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

161
ok, to ja powiem, że popieram dezertera - chyba najbardziej pasuje.

Ruzumiem, że nothink ma zaszczyt pierwszy dostać taką rangę, czy też jeszcze ktoś...?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

162
Dezerter mi się podoba.

Wywrotnik?

Lewoprzysiężca?

Krzywomówca?

Joker?

Pitu-pitu pierdu-pierdu?

Uciekinier?

Paris Hilton?

Osoba-Nieodpowiedzialna?

Osoba-Nieodpowiedzialna-I-Tchórz-I-Nie-Można-Jej-Wierzyć?

Mi się podoba dezerter.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

164
Patren pisze:
Krzywomówca?

Pitu-pitu pierdu-pierdu?

Paris Hilton?

Te mnie wbiły w podłogę, trzecią można wykorzystać do nazwania osób, które są głęboko przekonane o swojej zaj...wyższości lub podobnych do kasiskrok(tak sie nazywala nasz ksieżniczka?). Można też dodać "frika" czy jak się teraz nazywa frytkowska.

166
Ten tego, możnaby zaktualizować informacje o nowych bitwach. Znaczy się usunąc posty o tych, które się nie odbyły i nie odbędą w tym temacie. Po co wprowadzać kogoś w błąd?

Wróć do „Bitwy literackie”