Latest post of the previous page:
Ida! Ups, ale wtopa, pomyliłam dwie Anie... Na szczęście sprostowałaś!260
Gratuluję. 

Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
262
Ode mnie również gratulacje
Sam startowałem, a się koniec końców okazało, że mail nie doszedł xD

263
Po tym, jak na Horyzonty nic dobrego nie zdołałem urodzić, potrzeba mi każdej odrobiny zachęty. Nowy numer Qfantu z moim "Genialnym dzieckiem" spełnia to zadanie znakomicie (jeśli wierzyć okładce i wstępniakowi, jestem gwoździem programu), ale nie będę sknerą i się z Wami podzielę.
Proszę bardzo.
A gdyby kogoś rozsadzała potrzeba pisemnego zmieszania opka z błotem lub wręcz przeciwnie, będę wdzięczny za opinie tu lub na Qforum.
EDIT: Ode mnie zaś gratki dla autora najlepszej okładki, jaką widział Qfant.

A gdyby kogoś rozsadzała potrzeba pisemnego zmieszania opka z błotem lub wręcz przeciwnie, będę wdzięczny za opinie tu lub na Qforum.
EDIT: Ode mnie zaś gratki dla autora najlepszej okładki, jaką widział Qfant.
264
Ogłoszenie parafialne. Nie załapałem się do drugiego etapu Horyzontów, ale za to na przełomie września i października w Esensji pojawi się moje opowiadanie, "Komnata szaleństwa". Dodając do tego fakt, że inne opowiadanie też przyjęli i puszczą je w nieokreślonej przyszłości, chyba jest się z czego cieszyć :-) (Nie wspominając już o debiucie w zeszłym roku w SFFiH, świeć Cthulhu nad jego duszą.)
265
Gratulacje!
Jakie opowiadanie i w którym numerze?uniwers pisze:(Nie wspominając już o debiucie w zeszłym roku w SFFiH, świeć Cthulhu nad jego duszą.)
266
Dzięki :-)
"Widma pośród gwiazd" w numerze 64 (luty 2011). W tym roku mieli opublikować kontynuację, ale pismo padło
"Widma pośród gwiazd" w numerze 64 (luty 2011). W tym roku mieli opublikować kontynuację, ale pismo padło

267
Odezwę się, odezwę, tylko na razie mam tyle do czytania z ekranu, że nie wiem, w co ręce włożyć i dla uspokojenia zaczęłam czytać Nową Fantastykę na papierze pod pretekstem, że laptop trudno brać na rowerida pisze: Cranberry, mam nadzieję, że możemy liczyć chociaż na krótką opinię po lekturze.![]()

Uniwers, chyba tak pozmienialiście z moimi kolegami tę Komnatę, że zaczynam podejrzewać, że w końcu online pójdzie inny tekst niż ja czytałam?

Drugie pewnie jakoś po pół roku od Komnaty, staramy się robić płodozmian jeśli chodzi o autorów. Ale to nie jest sztywna zasada, po prostu uprzedzam, że będzie odstęp czasowy.
uthModar, opko uniwersa z SFFiH jest klimatycznie. Ponoć są jakieś naukowe babole

268
Po prostu dodałem to i owo, żeby się bardziej trzymała kupy.cranberry pisze:chyba tak pozmienialiście z moimi kolegami tę Komnatę, że zaczynam podejrzewać, że w końcu online pójdzie inny tekst niż ja czytałam?
Odstęp pół roku do drugiego tekstu? No cóż, nikt inny raczej nie go weźmie, bo jest za długie (113 tys. znaków) %-)
270
No ba, "Panią Czterdziestu Żywiołów" zakolejkował na jesień tego roku. Ale to chyba wynikało z nawału tekstów, nie? Zdaje się, że macie teraz identyczną sytuację.
271
Tzn. tak, mamy nawał. Zdecydowanie kolejka do publikacji jest długa
Bo ocena jest w miarę na bieżąco (teksty czekają na odpowiedź miesiąc-dwa).
Ale co do kolejkowania w SFFiH - raz, że nawał tekstów, ale dwa że zauważ, że zasada "nie za często jeden autor" odnosiła się również do niedebiutantów - takie przynajmniej odniosłam wrażenie, przeglądając spisy treści numerów. Może mylne.

Bo ocena jest w miarę na bieżąco (teksty czekają na odpowiedź miesiąc-dwa).
Ale co do kolejkowania w SFFiH - raz, że nawał tekstów, ale dwa że zauważ, że zasada "nie za często jeden autor" odnosiła się również do niedebiutantów - takie przynajmniej odniosłam wrażenie, przeglądając spisy treści numerów. Może mylne.