Latest post of the previous page:
Mimo kilku głupich błędów wykrytych już po wysłaniu tekstu (u Was też korekta idzie najlepiej, kiedy nic już nie daje?), udało się. Do zobaczenia w październiku i dzięki za motywację do dalszego pisania, niezależnie od ostatecznego rezultatu.64
Ja może nie będę uprzedzał, bo z pewnością większa radość się samemu pochwalić, ale dwóch uczestników Turnieju o Puchar Admina jest w finale, co mnie bardzo cieszy. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
68
No no!
Fajnie! Zaczynam sobie ostrzyć kły na lekturę. Z tytułów najbardziej podoba mi się "Poczwórna koniunkcja"...

Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
70
Mi najbardziej się podoba tytuł "Letni spacer z aniołem". 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
73
Właściwie to tylko dzięki wam wzięłam udział. Gdyby nie to, że mój tekst zajął trzecie miejsce w Otulonych i gdyby nie pokrzepiająca opinia Thany to zrezygnowałabym z pisania, bo dochodziłam już wtedy do wniosku, że to się nie uda, zbyt wielu dobrych pisarzy, pora się poddać. Esensja serwuje mi kopniak za kopniakiem, ale starają się trzymać poziom i za to tylko ich chwalić. Poza tym zawsze piszą wspaniałe, wyczerpujące opinie o tekstach.
Nie orientujecie się czy Gala to impreza otwarta i czy można tam zabierać osoby towarzyszące?
Nie orientujecie się czy Gala to impreza otwarta i czy można tam zabierać osoby towarzyszące?
75
http://qfant.pl/forum/viewtopic.php?p=26939#26939Nemesis666 pisze:Nie orientujecie się czy Gala to impreza otwarta i czy można tam zabierać osoby towarzyszące?
EDIT: Aj, damy jak zwykle z tym swoim pierwszeństwem...