Latest post of the previous page:
Przepraszam ' Nie zauważyłam, że tam już dostałam odpowiedź i dziękuję bardzo za jej podsunięcie.
' Nie zauważyłam, że tam już dostałam odpowiedź i dziękuję bardzo za jej podsunięcie.Wezmę w takim razie mojego Mistrza ;].
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
 Gratulacje dla pozostałych finalistów, mocna ekipa się zapowiada.
 Gratulacje dla pozostałych finalistów, mocna ekipa się zapowiada.
Święte słowa. U siebie też kilka baboli wychwyciłem, może Jury nie zauważydorapa pisze:To teraz przez miesiąc będziemy się zastanawiać, które z naszych potknięć nas pogrąży. W swoim opowiadaniu już kilka dostrzegłam. Chyba dla świętego spokoju nie będę go już więcej czytać.

Fantastycznie, gratulacje dla wszystkich!!
 Fantastycznie, gratulacje dla wszystkich!!
Esensja przeprasza, gdyby czasem kopniaki były zbyt mało dyplomatyczne (żeby było jasne - nie kojarzę Cię z nicka, więc nie wiem, do kogo piszęNemesis666 pisze: Esensja serwuje mi kopniak za kopniakiem, ale starają się trzymać poziom i za to tylko ich chwalić. Poza tym zawsze piszą wspaniałe, wyczerpujące opinie o tekstach.
 ), ale tak to jest, jak się pisze recenzje i maile do autorów tak "fandomowo na luzie", a nie "korporacyjnie sztywno".
 ), ale tak to jest, jak się pisze recenzje i maile do autorów tak "fandomowo na luzie", a nie "korporacyjnie sztywno". 

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”