Witam

1
Witam, nazywam się Maciej, mam 19 lat. Z wierzchu jestem całkowitym przeciwieństwem stereotypu pisarza, wielkim łysym gburem pracującym na budowie - Ale cóż, pozory mylą :)
Najchętniej zaczytuje się w fantasy, aczkolwiek nie są mi obce i inne gatunki, horror, science fiction, thrillery prawnicze, powieści sensacyjne, historyczne czy biograficzne - pochłaniam wszelką dobrą literaturę jaka tylko wpadnie mi w ręce, nie przesadziłbym mówiąc że miesięcznie na książki wydaje więcej pieniędzy niż na jedzenie :P Pisanie jest moim hobby już od podstawówki, a że tego co słyszałem Weryfikatorium jest jednym z lepszych forów literackich w Polsce (Jeśli się oczywiście przetrwa początek, bo słyszałem też że nowych rozrywają tu na strzępy :>) to postanowiłem tu zawitać. Mam nadzieję że będzie nam razem miło :]
The blade itself incites to deeds of violence.

4
Cóż, może przekoloryzowałem odrobinkę z tym wielkim - 185 centymetrów. I gburowaty też aż tak bardzo nie jestem. I łysy też w sumie nie do końca, ten 1 milimetr włosów jednak jest ;)
The blade itself incites to deeds of violence.

5
I tak na serio to masz na imię Mariusz? :P
Jeśli się oczywiście przetrwa początek, bo słyszałem też że nowych rozrywają tu na strzępy
Jak już znajdziesz rękę, której potrzebujesz do pisania, to jest z górki.

No i witam;)

7
Crux pisze:(Jeśli się oczywiście przetrwa początek, bo słyszałem też że nowych rozrywają tu na strzępy :> )
Już ostrzę pazurki.

Witaj!

Lala, lala, lala a to mój tysięczny post! :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
dorapa pisze:Lala, lala, lala a to mój tysięczny post! :D
Taaa, jasssne ;]
Nie daj się zwieść, Crux. Te niepozorne cyferki to licznik nowych, rozerwanych na strzępy przez dorapę :twisted:

Witaj i baw się dobrze :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

10
Witaj!

Właśnie, właśnie, pozory mogą często mylić. Jednak na budowie pewnie więcej zarobisz niż przeciętny filolog ;D Trzeba sobie jakoś w życiu radzić.

Pozdrawiam!
nache
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”