Witam!

1
Witam!

Zrodzony w Wielkim Wybuchu, egzystuje tak sobie miliardy lat, aż mnie z nudów materia zalewa - max dziewięćdziesiąt pięć dni i palnę sobie w łeb.

No, ale trochę sobie jeszcze pożyję, to i czas (czas nie istnieje! - dop. Bóg) porządnie wykorzystam. Poczytam wasze pracę; sam jednak żadnej nie opublikuje. Do tego trzeba (jako tako) ciężkiej pracy, a jam leń nieskończony.

Witam! raz jeszcze!

3
Tak. Więc radzę wam się śpieszyć, Ziemianie - coraz bardziej oddalacie się od jedynej inteligentnej cywilizacji we Wszechświecie!

A tak bardziej na serio, bo ostatnio z założeniem tematu musiałem się śpieszyć - regulamin nakazuje przywitać się przed publikowaniem postów, a jam tego nie zauważył.
Interesuje się filmami (wiem, mało), nie piszę (co może dziwić na forum literackim) tekstów, powoli dobijam do dwudziestki. Ostatnio bardzo podpasowała mi pewna piosenka, a w rozpoczętej kilka dni temu grze online - MM Duel Champions - cały czas przegrywam pojedynki, sic! :P

4
Wszechświat pisze:regulamin nakazuje przywitać się przed publikowaniem postów, a jam tego nie zauważył.
ale fajnie byłoby przeczytać ancepowe :Wszechświat, czytaj PW. Ileż znaczeń!

Witaj, Wszechświecie...
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
Witaj, Wszechświecie! (proste, a jakie wymowne)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
Serwus, Wszechświecie! W sumie to trzeba się chyba do Cię podlizywać, co byś się nie skończył. Wedle pewnych teorii negujących inne teorie, rozszerzasz się. Do czasu, bowiem niechybnie zaczniesz się kurczyć i kurczyć i kurczyć, aż w końcu nastąpi Twa implozja. A wierz mnie, iż nie będziesz wtenczas dużym.
Staniesz się na powrót, być może po raz nieskończony, Ziarnem, Wszechiskrą, Jajem i Zalążkiem Nowego, wspaniałego świata.
Jakże to miła perspektywa...
Jak miło i wesoło...
Zbratajmy się, pohasajmy po łanach, wyśpiewajmy trele i przytulmy się do Wszechświata, któren raczył nas odwiedzić.
Kan pozdrawia.
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”