podaj łapę...

1
Witam wszystkich forumowiczów.
W zasadzie przylazłam za Hanielem i chętnie zobaczę co się u Was tutaj wyprawia.
O sobie? liczę sobie ponad dwadzieścia wiosen, jestem emerytowanym MG, czytuję głównie fantastykę, zwłaszcza polską i rosyjską. Nie znoszę kotów, uwielbiam psy i konie. Słodzę herbatę i nie cierpię czarnej kawy. Słucham przeróżnej muzyki, ale warunkiem jest dobra gitara. Religioznawca - amator, pisarzyna po trosze. Mam nadzieję, że jakoś się zasymilujemy ;)
wilk jest słabszy od lwa czy tygrysa..
...ale przynajmniej nie występuje w cyrku

2
Popatrzcie, już w gotowych stadach do nas przychodzą... :) Ktoś ty? Samica alfa? Nawet wilczek w awku.

A tak na poważnie, to miło widzieć i baw się dobrze. :D

5
kapadocja pisze:jestem emerytowanym MG
MG - Minister Gospodarki? Miły Gargamel?
Zresztą nieważne, co znaczy MG, bo masz to, o czym ja zawsze marzyłam - emerytura w wieku 20 lat. A mnie czeka praca do 67 roku życia! :cry:
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
MG= Mistrz Gry ;)
widzisz, ktoś musi mieć przerąbane, by komuś innemu było z górki :P

7
Moi rodzice mieli przerąbane, żebym ja miała z górki. Ja mam przerąbane, żeby moje dzieci miały z górki. Moje dzieci maja przerąbane, żeby ich dzieci... Never ending story, wilczku.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
Cześć, kapadocja!

Ładny wilczek :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

9
życie trzeba brać za pysk, lać po mordzie i patrzeć, czy równo puchnie;) dorapo

poitać B.A., my się już znamy ;)

10
Znamy się, znamy :)

Mam nadzieję, że się tu zadomowisz.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

11
ogarnę o gdzie i dlaczego i pewnie wydepczę sobie jakieś przyjemne leże
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”