Od dawna poczytuję, choć z długimi przerwami, Wery. Tak sobie pomyślałem, że czas na rejestrację.
Bardzo cenię Andrzeja Pilipiuka za to, że się na forum udziela (choć pewnie z połową jego poglądów literackich i nie tylko się nie zgadzam

Ja taki młody nie jestem, studia skończyłem i coś tam publikowałem, ale jeśli chodzi o papier i prozę to jestem w tej samej sytuacji, co większość z was, czyli jeszcze przed debiutem.
Właściwie, to w chwili obecnej komiksy bardziej piszę i rysuję, niż się prozą param. Ale zawsze jakieś marzenia o publikacji (zwłaszcza w NF) były, więc może prędzej czy później coś "publikowalnego" napiszę.
Czytam rozlegle, niestety czasu mam na to coraz mniej w domu. W autobusach za to nadrabiam zaległości. I w głównym nurcie, i w fantastyce, zresztą jednego od drugiego jakoś specjalnie nie rozdzielam.
Pewnie nie będę za często wpadał, bo niestety czas trochę bardziej mną dysponuje niż ja nim. Ale ale od czasu do czasu na pewno

No to cóż, chyba mogę się uznać za przedstawionego. Lekkich piór wszystkim życzę, cierpliwego papieru, i solidnych, wytrzymałych klawiatur (nie takich, jak klawiatura mojego ogryzka, której H wyskakuje