271

Latest post of the previous page:

Tzn. tak, mamy nawał. Zdecydowanie kolejka do publikacji jest długa ;)
Bo ocena jest w miarę na bieżąco (teksty czekają na odpowiedź miesiąc-dwa).

Ale co do kolejkowania w SFFiH - raz, że nawał tekstów, ale dwa że zauważ, że zasada "nie za często jeden autor" odnosiła się również do niedebiutantów - takie przynajmniej odniosłam wrażenie, przeglądając spisy treści numerów. Może mylne.
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

273
No pewnie, że się cieszymy :) I dlatego, że będzie można Cię przeczytać i dlatego, że "Kontury" jakoś się ruszają. Już myślałam, że ten numer drugi nigdy się nie pojawi.
I oczywiście gratuluję :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

277
uniwers pisze:Btw. Cran, co się dzieje z Esensją? Matrix się wam wysypał czy jak? :-P
Dysk diabli wzięli a nowy synchronizuje się z zapasowym w takim tempie, że tylko litość i trwoga :/
A jako że trudno to nazwać naszym sukcesem :mrgreen:, to tak bardziej on topic spytam o tytuł Twojego opowiadania w Konturach, bo jakoś go nigdzie pod linkiem nie mogłam znaleźć. Słowem: o czym to jest tak mniej więcej?
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

279
To tak, taki jeden B.A. alias Mister T powiedział, że tutaj mogę się pochwalić. Więc zrobię to!
Słuchajcie, to, co powiem nie może się równać temu, że daliście mi trzecie miejsce w tegorocznych Otulonych Natchnieniem, ani nawet temu, że dzisiaj udało mi się uratować dwa ślimaki od powodzi, no ale... ;p Wśród innych lepszych i gorszych moje opowiadanie wyjdzie za tydzień w antologii konkursu Horror Online.
O, tu news: http://horror.com.pl/news/index.php?mod ... ws_id=2555
No.

280
Gratulacje! I oby więcej takich wiadomosci. :)
Ostatnio zmieniony ndz 23 wrz 2012, 22:47 przez ancepa, łącznie zmieniany 1 raz.

281
Bo jak B.A. powie, to tak powinno być :P

Gratulacje, Nemesis666!
A można Twoje wcześniejsze opowiadanka gdzieś przeczytać np. Horror Online?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

282
ancepo, bardzo dziękuję!

B.A.Urbański, tylko jedno, ale napisałam je w wieku piętnastu lat i nie polecam xD.

285
uniwers, przedostatnie. Jeszcze nie wiedzą z kim mają do czynienia XD.

Adrianna, dziękuję ^^. Postaram się nie zawieść.

286
Nemesis666, a jakieś inne?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”