Latest post of the previous page:
dorapo! Naprawdę świetne opko. Jednak trochę mnie rozczarowało zakończenie - oczekiwałam czegoś zaskakującego...ale w sumie fajny tekst.302
gentilhommonizmusmtk69 pisze:nurt homonizmu
A ja myślę, że spore partie Hikikomori Tomka mogłyby być w Zadrze. Jonasz to dobry zaczątek gentilhommonizmu, niejako w dobrym kierunku edukowany.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
304
Dać opowiadanie do pisma feministycznego?! Kara Boska powinna mnie spotkać za takie brewerie.
Należy tylko pamiętać, że jestem babą i do feminizmu mi bliżej niż jakiemukolwiek chłopu. ;P
Dzięki za gratulacje.

Należy tylko pamiętać, że jestem babą i do feminizmu mi bliżej niż jakiemukolwiek chłopu. ;P
Dzięki za gratulacje.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
305
dorapa, gratulacje!
Szkoda, że do pisma feministycznego, ale przecież feministki też muszą coś czytać.
Lepiej, żeby przeczytały coś dobrego i zobaczyły, że kobieta potrafi, a przez to w przyszłości zeszły ze swojej grzesznej drogi.
Szkoda, że do pisma feministycznego, ale przecież feministki też muszą coś czytać.
Lepiej, żeby przeczytały coś dobrego i zobaczyły, że kobieta potrafi, a przez to w przyszłości zeszły ze swojej grzesznej drogi.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
306
Ojej, dorapo, znakomicie napisane opowiadanie! Przygnębiło mnie, ale przynajmniej przez chwilę ucieszyłam się, że nie jestem mężatką. Rozumiem cię, bo z tym feminizmem mam podobnie.
307
Dzięki.
W wieku 21 lat masz męża przed sobą.
W wieku 21 lat masz męża przed sobą.

"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
308
I teraz ona będzie się przyglądać każdemu facetowi, który przed nią stanie. Spojrzeniem świdrująco-przenikliwym. 

Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium
Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
309
Może uderzę do nich, niech mnie wypromują trochę. Albo Dorapa niech mnie poleci, ona już prawie ich siostra! ;D Siostrzyczki z Archeo!Natasza pisze:gentilhommonizmusmtk69 pisze:nurt homonizmu
A ja myślę, że spore partie Hikikomori Tomka mogłyby być w Zadrze. Jonasz to dobry zaczątek gentilhommonizmu, niejako w dobrym kierunku edukowany.
310
I słusznie. Może się który złapie na jej oczy. Uśmiech i zechce pogadać. Poznać. Pokochać. Zrobić trójkę dzieci. Rzucić dla młodszej.
311
padaPada... Ech, że tak parafrazuję klasyka: co Ty, k... wiesz o feminizmie!padaPada pisze:Siostrzyczki z Archeo!

Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
313
Wie, ze to polityka. Facet! :cool:
314
;CCcccCCCCCdorapa pisze:I słusznie. Może się który złapie na jej oczy. Uśmiech i zechce pogadać. Poznać. Pokochać. Zrobić trójkę dzieci. Rzucić dla młodszej.
To ja może kupię kota.
315
Nie wierz tak do końca dorapie. Ja tam lubię m ę ż ó w.Nemesis666 pisze:dorapa napisał/a:
I słusznie. Może się który złapie na jej oczy. Uśmiech i zechce pogadać. Poznać. Pokochać. Zrobić trójkę dzieci. Rzucić dla młodszej.
;CCcccCCCCC
To ja może kupię kota.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
316
Ja swojego też. Co do innych mam pomieszane uczucia.