91

Latest post of the previous page:

eworm pisze:Włóż najmniej wymiętą koszulkę
Ale można też elegancką, wyprasowaną sukienkę/koszulę (Wg płci i chęci). :P
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

92
Avenger, dzięki, to mi się bardzo przyda ^^. Hmmm ani to galowo ani luzacko. Hah! I tak przede mną daleka droga i pewnie prosto ze szkoły więc pojawię się wyglądając jak połączenie bandyty i bezdomnego. Jest szansa, że nie zostanę przegoniona ;3.

94
A można spytać, kto będzie prócz finalistów i osób towarzyszących? Nawet nie chodzi o jury, ale będą jacyś użytkownicy forum?

95
Konkurs nie jest wewnętrzną sprawą Wery, więc uczestniczą w nim nawet ludzie spoza grona "krewnych i znajomych królika". Raczej przyjadą niektórzy finaliści z osobami pocieszającymi, trochę "administracji i obsługi", kilka ważnych osobistości, jeden kryminalista i... już. :) Ale jak na mój gust to i tak nadto!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

96
malika pisze:
!!!UWAGA!!!
W związku z nieprzewidzianymi zmianami w kursowaniu autobusów i zamknięciem w dniu dzisiejszym ulicy Nowy Świat, wszystkich, którzy będą mieli problemy z dotarciem na miejsce Gali, proszę o telefon pod numer 726 553 349 w celu uzyskania wskazówek dojazdu, bądź dojścia.

Za utrudnienie przepraszamy, ale zaskoczono nas równie mocno...
eworm pisze:
Babcia|Ewa2|Ex aequo|Genialne dziecko

98
Gala jak gala! Co roku taka sama - nerwy i zaduch. :D
Ale po Gali było bardzo miłe spotkanie. Tylko niektórzy mnie zaskoczyli, mówiąc, że nie wyglądam tak jak sobie wyobrażali. Hmm... Oczekiwali Godzilli z laserem w oczach? :D
Ostatnio zmieniony pn 15 paź 2012, 15:59 przez dorapa, łącznie zmieniany 1 raz.

99
Ojej, Dorapo, żałuję, że nie miałam okazji uścisnąć Ci ręki, chyba, że miałam okazję, nie wiedząc o tym. Brak identyfikatorów wiele utrudniał.
Na szczęście udało mi się poznać wielu fajnych ludzi, niestety nikogo aktywnego na forum prócz Avengera.

100
Miałam skręconą nogę, katar i kaszel i mimo to dotarłam, jestem z siebie taka dumna :D Strasznie fajnie tak sobie posiedzieć w gronie osób piszących i czytających. Strasznie fajnie Was poznać :) Ciekawe, jaki będzie temat za rok hyhyhy.

102
Dreammy pisze:Ciekawe, jaki będzie temat za rok hyhyhy.
Mam nadzieję, że żaden z tych, które padły na afterparty ;] Przepraszam, chłopaki.

103
ancepa pisze:Dreammy, a jeżeli wolno spytać - Jak masz na imię? :)
Wolno, wolno ;) Joanna jestem. Niestety dość krótko na afterparty zabawiłam, za rok postaram się posiedzieć dłużej... znaczy się, napisać lepiej ;)

106
W kwestii aktualizacji przeróżnych, to tutaj chyba jakiegoś newsa brakuje czy coś...
http://horyzonty-wyobrazni.pl/
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”