316

Latest post of the previous page:

Ja swojego też. Co do innych mam pomieszane uczucia. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

317
Dołączę się do zasłużonych gratulacji, dorapo. Zakończenie na 6 z plusem :)

318
Dziękuję bardzo.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

319
Tak sobie nieśmiało weszłam, poczytałam, pozazdrościłam (szczególnie systematyczności niektórym i talentu innym) i chciałabym pogratulować wszystkim - tym, którzy są po publikacjach wszelakich i tym, którzy tak cudnie do nich dążą.
Jestem pewna, że jeszcze wielu z was będziemy tutaj gratulować;)

320
26(45) książka wyjdzie na pocz. listopada a ja piszę dalej na pohybel rządzącym złodziejom i ich planom o-zus-owania i o-vat-owania umów o dzieło.

tylko na duszy coraz mi ciężej.

321
Gratulacje Andrzeju!
Pisz, pisz! Tylko uważaj, żeby od tej szybkości klawiatura się nie zapaliła ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

322
A dlaczego nasi laureaci HW się nie chwalą? ;)

323
Pewnie jeszcze dochodzą... do siebie ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

324
Fakt, nie jest łatwo dojść do siebie po tak oszałamiającym werdykcie ;).

No dobrze, z radością i pewną dozą zaskoczenia chwalę się, że moje opowiadanie pt. Korespondent, swoją drogą pierwszy większy ukończony tekst od długiego czasu, wywalczyło 1 miejsce w HW.

Jej, ale fajnie to brzmi :P.

325
Gratulacje raz jeszcze!

326
Gratulacje!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

327
Też gratuluję raz jeszcze! :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

328
Gratulacje!
B.A. = Bad Attitude

331
;] gratulacje. Wesoło było.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”