Ja też witam 1 autor: Anneke Pisarz Zaglądam tu od czasu do czasu i wreszcie postanowiłam się ujawnić. Pisać pewnie nie będę dużo, bo z natury jestem raczej czytaczem, ale co szkodzi się przywitać. Więc jak w temacie - witam. Cytujndz 14 paź 2012, 12:37
6 autor: dorapa Pisarz Witaj! i mimo wszystko pisz czasami. "Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf Cytujndz 14 paź 2012, 21:28
7 autor: B.A.Urbański Legenda pisarstwa Witaj, Anneke! I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma! B.A. = Bad Attitude Cytujwt 16 paź 2012, 13:43
8 autor: ExSilentio Pisarz domowy Witaj Anneke:) Przy okazji powitania, to czy my się nie znamy z Repki od Kasi Montgomery? Pamiętam taki nick na tamtym portalu, bardzo miły i bystry nick:) Pozdrawiam serdecznie:) Cytujczw 18 paź 2012, 08:56
9 autor: Anneke Pisarz Nie, to zdecydowanie nie byłam ja - pewnie jakaś inna Anneke. Cytujczw 18 paź 2012, 10:07
10 autor: Caroll Pisarz pokoleń Serdecznie witamy, zapraszamy do dyskusji:) Czarna Gwardia Potęga słowa - II tekst Cytujndz 21 paź 2012, 23:17