Dziś odniosłam wrażenie, że na forum jest jakaś cenzura, jeśli chodzi o piractwo. Mój kolega SkySlayer napisał bardzo mądry temat, który niestety został skasowany. Niestety okazuje się, że jedyne na co stać admina jest zablokowanie shoutboxa i skasowanie tematu. Mam wrażenie, że wchodzicie Pilipiukowi dupę bez wazeliny!!! Tak, tak nie poruszajmy kontrowersyjnego tematu, bo wielmożny pisarz się napuszy i zniechęci się do forum. Ale dla mnie to zwyczajna chamska cenzura. SkySlayer wyszedł z propozycją, która została zignorowana. Ok, skoro tak chcecie prowadzić politykę na tym forum, to nie będę się sprzeciwiać.
Nie podoba mi się tylko to, że zablokowaliście shoutboxa, kiedy kulturalnie dyskutowaliśmy SkySlayerem i próbowaliśmy wyjaśnić nieporozumienia, jakie zaszły między nami przez mój post na Facebooku.
2
Oddajcie SB!
Upraszam.
Po odblokowaniu wyrażę swoją wulgarną opinię.
Upraszam.
Po odblokowaniu wyrażę swoją wulgarną opinię.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons
5
Wytrzymajcie do weekendu, obiecuję, że o tym porozmawiamy.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
6
Moni, mam wrażenie, że jeśli nieporozumienia z kolegą wynikły przez Twój wpis na Facebooku, to tam jest miejsce na ich wyjaśnienie. Naprawdę nie warto rozwłóczyć takich sytuacji na inne fora.
A w ogóle, to dajcie Adminom trochę czasu na ogarnięcie tej sytuacji.
Prywatnie uważam, że forum nie może być miejscem kolejnej pyskówki (nie dyskusji, lecz pyskówki, w której padają nie tylko słowa nieparlamentarne, lecz zwykłe obelgi pod adresem użytkowników). Temat był przerabiany półtora roku temu, z fatalnym skutkiem dla Wery. Kto ciekawy, może odnaleźć odpowiednie wątki. Ja nawet lubię powroty do przeszłości, ale nie w takiej formie.
Jeżeli obdarowanie kogoś czerwonym paskiem uważasz za przejaw tego, o czym napisałaś, to mam nadzieję, że kiedy sama taki pasek dostaniesz, uznasz, że tobie również... patrz cytat.Monilviam pisze:Mam wrażenie, że wchodzicie Pilipiukowi dupę bez wazeliny!!!
A w ogóle, to dajcie Adminom trochę czasu na ogarnięcie tej sytuacji.
Prywatnie uważam, że forum nie może być miejscem kolejnej pyskówki (nie dyskusji, lecz pyskówki, w której padają nie tylko słowa nieparlamentarne, lecz zwykłe obelgi pod adresem użytkowników). Temat był przerabiany półtora roku temu, z fatalnym skutkiem dla Wery. Kto ciekawy, może odnaleźć odpowiednie wątki. Ja nawet lubię powroty do przeszłości, ale nie w takiej formie.
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.