3
Cześć Ravi, powiedziałabym, że miło mi cię poznać, ale my się przecież już znamy ;]. Miło mi więc zobaczyć cię tu w końcu i z rozkoszą będę patrzeć na twoje poczynania na Weryfikatorium ]x).

4
Nemesis666 pisze:z rozkoszą będę patrzeć na twoje poczynania na Weryfikatorium
Aż mnie zainteresowało! Jak długo się znacie? Jak dobrze?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
dorapa pisze:Aż mnie zainteresowało! Jak długo się znacie? Jak dobrze?
Ravi od kilku lat jest członkiem mojej gildii. Nie był usatysfakcjonowany naszymi wypowiedziami na temat jego poezji, dlatego zachęciłam go do pojawienia się tutaj. Z radością będę śledzić jego poczynania.

6
Poeta... Żal. Nie wpadnie w moje pazury!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)

Nie martw się, Nemiku, będziesz mogła się jeszcze pośmiać. Ani razu nie wspomniałem, że ograniczę się tylko do poezji. ^ ^

12
Witaj, Ravi!
Nemesis666 pisze:est członkiem mojej gildii
Jak to brzmi!
Pewnie gildia wyjadaczy parówek :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

13
B.A.Urbański pisze:Pewnie gildia wyjadaczy parówek :P
Gildia Tajnego, Stopniowego Rujnowania Życia Urbańskiemu xD.

Ciekawe B.A., czy zgadłbyś, która to z poniższych:
a.) Gildia PiratUw
b.) Gildia SamurajUw
c.) Gildia MangoburakUw
d.) Gildia MetalUw (XD ta jest chyba moja ulubiona).

Ravi, coś mało żywy jesteś na tym forum. Na naszym też z niewiadomych przyczyn ]xD.

14
Bo widzisz, Nemiku, wysyłając mnie tutaj, namalowałaś mi w głowie piękny obraz - rzesze inteligentnych, oczytanych użytkowników bluzgających konstruktywnie moją pseudopoezję.
Użytkowników widzę, faktycznie jest ich dużo i wydają się być bardzo fajni i inteligentni, a sądząc po tematyce tego forum, z pewnością są też bardziej oczytani ode mnie, jak sama powiedziałaś.
Natomiast moje Haiku leżą sobie w dziale "mini poeticum" i sądząc po odsłonach, ludzie je czytają, natomiast nikt jeszcze nie napisał żadnego komentarza, konstruktywnego czy nie. No, nie licząc merdevskiego, który zaraz potem dostał bana na pisanie, jeśli dobrze widzę. Wierzę, że to kwestia czasu, więc czekam sobie cierpliwie. Wrzuciłbym coś więcej, coś bardziej "normalnego" od Haiku, ale weny nie mam ostatnio.
Wrzuciłbym też trochę prozy, bo widzę, że to na prozę kładzie nacisk to forum i jej weryfikacja przebiega w sposób, który bardzo mi się podoba, ale regulamin mówi, że muszę odczekać 30 dni.
Co jeszcze mogę robić? Komentować teksty innych użytkowników? Wypowiadać się w tematach offtopowych? Troszkę zbyt zielony tutaj jestem. Wolę się najpierw dobrze rozejrzeć, poczytać losowe tematy, wyczuć klimat tego forum. Znasz mnie przecież, wiesz, że mam w zwyczaju tak robić.

A odnośnie Gildii, to wnoszę o zmianę nazwy na "Gildia Wyjadaczy Parówkek". Myślę, że bardziej będzie pasować, obecna trochę wprowadza w błąd. Dziękować, B.A. , za pomysł.
Swoją drogą, roznosi mnie wręcz zaszczyt bycia pierwszym członkiem Gildii, którego hersztka wysłała na Weryfikatorium.

15
Ja tu jestem od dawna, a zajmuję się głównie wywoływaniem wilków z lasu ;p
]XD Wiesz co, nie jesteś pierwszym, którego tu zaprosiłam, ale cała reszta tak się tu rwie, jak i do aktywności gdziekolwiek. Leniwe ścierwa ;//.
Odkąd dałam ci bana na naszym forum jest nudno ;c
A odnośnie Gildii, to wnoszę o zmianę nazwy na "Gildia Wyjadaczy Parówkek". Myślę, że bardziej będzie pasować, obecna trochę wprowadza w błąd.
Nie.

PS: A fajny mam avek? ];3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”