Czytacze fantasy poszukiwani

1
Witajcie,

zdecydowałem się skorzystać ze świetnego wynalazku w postaci tej części forum, bo przyda mi się kilka porad w kwestii skończonego, ale łaknącego dopracowania, opowiadania fantasy.
Pokrótce: szukam może ze trzech zaufanych forumowiczów, którzy wytkną mi wszelkiego rodzaju błędy i doradzą, co poprawić. Opowiadanie, którym chcę się podzielić to fantasy na około 60k znaków (docelowo planuję je odrobinę skrócić). Tekst nie zawiera: elfów, smoków, heroicznych bitew i pradawnych artefaktów, jest za to dworska intryga i sporo gadania.

Jeśli ktoś jest chętny, to niech mi poda maila tutaj albo na PW. Z góry pięknie dziękuję ;).

2
Nie wiem czy jesteś w Lidze Piszących Dżentelmenów; jeśli nie, to rzucam głośno, bo wiem, że Dżentelmeni to czytają, że warto zastanowić się nad zaproszeniem dla Wizimira. Wiadomo z jakiego powodu. :) Post może wydawać się offtopowy, ale zapewniam, że dla wtajemniczonych jest jak najbardziej w temacie.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

4
Avenger, wystarczy napisać jedno niezłe opowiadanie i już na horyzoncie pojawiają się jakieś tajne organizacje i loże masońskie, fiu, fiu :P.

Caroll, wysłałem, dzięki za zainteresowanie.
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

5
Proszę bardzo, ale poczytam dopiero po weekendzie.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

7
Oczywiście. Byłbyś tak miły i podał mi swój adres mailowy?

Tak jak pisałem - sądzę, że trzy opinie na razie starczą, dziękuję za odzew. Mam nadzieję, że przez to przebrniecie :).

9
Zdecydowanie tak, ale za jakiś czas - na razie zostałem zbombardowany konstruktywnymi uwagami, które sprawiają, że wstydzę się rozsyłać tekst dalej :D.

Ale gdy popracuję, a Ty nadal będziesz miała ochotę na lekturę - chętnie wyślę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”