I również zapraszam do - jak przystało na czytelników/greenhornów słowa pisanego - zadawania Aleksandrze pytań
 I również zapraszam do - jak przystało na czytelników/greenhornów słowa pisanego - zadawania Aleksandrze pytań 

No. Ładne jest!Ignite pisze:Maestro to jedno z najlepszych opowiadań, jakie Esensja miała przyjemność opublikować

O tak, zdecydowanie. Jeden z tych tekstów, które pamięta się długo po przeczytaniu.Ignite pisze:W kuluarowych dyskusjach redakcyjnych doszliśmy do wniosku, że Maestro to jedno z najlepszych opowiadań, jakie Esensja miała przyjemność opublikować

Chyba, że mnie wen napadnie. Znowu coś mi się śniło ostatnio.
 Chyba, że mnie wen napadnie. Znowu coś mi się śniło ostatnio. Ech, jakoś wybaczymy... Doktorat może się w końcu zdarzyć w najlepszej rodzinie. Byleś potem wróciła do bardziej stosownej działalności twórczejinatheblue pisze:Oj, następny to będzie mój doktorat