108
Zdecydowanie popieram propozycję Thany, żeby w Wawie też takie spotkanie było!

I bardzo się cieszę, że papier będzie. Zdecydowanie za długo kazałeś na niego czekać, bo czuję się opóźniony w stosunku do tych, którzy już zapoznali się z wersją elektroniczną.

Że chcę autograf to chyba dość oczywiste :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

109
Thana pisze:I zamelduj, kiedy już będzie można przez net nabywać. Bo niektórzy naprawdę nie mogą się udać do Krakowa! :twisted:

Ja też proszę o taką informację. Kraków jest dla mnie za daleko. Gratuluję i pozdrawiam.

112
W grudniu jest tez premiera ksiązki Nataszy. Może zrobicie wspólny wieczór autorski dla krewnych i znajomych królika z Wery? Ależ by to było wydarzenie!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

117
padaPada pisze:Książki totalnie z innych bajek
Nie, bo... eee... jak by to powiedzieć... seks Was łączy. :D
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

118
Świat się kończy! I jak człowiek ma potem spokojnie spać. Wszędzie seks, seks, seks!!!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

Wróć do „Czytelnia”