31

Latest post of the previous page:

Fakt. Będę kombinować.
Mam teraz tyle do przemyślenia i spory mętlik w głowie, ale kilka dni i się poukłada.

Czekam też na resztę uwag. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

32
Rzuć okiem na pocztę, dorapo. Coś niecoś ci jeszcze pewnie do przemyśleń dorzuciłem.
"Mówię sam do siebie, ale ponieważ cenię sobie swoją opinię, nadałem sobie tytuł doktora." Erich Segal

Sky Is Over

33
Jeszcze parę takich krytyk i się zawieszę. Za dużo informacji na raz. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

34
Dlatego wrzucam na raty. Ja osobiście zazwyczaj współpracuję z jedną - dwoma osobami które po mnie jadą. Bo potem mam głowę wielką jak baniak. Tak jak ty teraz ;)
"Mówię sam do siebie, ale ponieważ cenię sobie swoją opinię, nadałem sobie tytuł doktora." Erich Segal

Sky Is Over

35
Nie spodziewałam się tylu chętnych, ale przeciez mówią, że od przybytku głowa nie boli, co nie?

36
Mnie tam boli ;). Odzew cię dziwi, mówisz? Mnie nie. Pomagasz innym, a oni chcą ci się odwdzięczyć. Część z nich robi to z czysto samolubnych pobudek.. ahem. ;)

Pytanie jest inne, czy ty z gąszczu informacji będziesz w stanie wyłowić klucz, główne punkty na których się skupisz i przy okazji nie stracisz swojego pomysłu, siebie?

Bo ja po prostu mogę skupić się tylko na jakimś wymiarze tekstu, pomijając inne gęsto przez poprzedników już skomentowane.

Sky Is Over

38
To może i ja się nie będę spieszył a za to dokładniej się wczytam? :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

39
Widzicie ich?! Teraz odwracają kota ogonem! Brali moje literki do czytania, to oddawać swoje.

A serio - przez weekend nie będę miała dostępu do sieci (Och, jaka szkoda! Ach, jak ja dam radę dwa dni bez Wery?! Syndrom odstawienia mnie zabije! :cry: ) więc poczekam do poniedziałku. :D

41
Właśnie to jest ciekawe - co opinia, to inne uwagi i zrozumienie historii.

42
Dziękuję wszystkim, którzy dali radę. :D To naprawdę wiele dla mnie znaczy.

43
Zaczęłam zabawę z pisaniem od "nowa". Wymyśliłam wersję, w której może uda mi się zawrzeć większość waszych uwag i wizji. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.

45
Ja też czekam
Caroll pisze:jakby co:)
:)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

46
dorapa pisze:Zaczęłam zabawę z pisaniem od "nowa". Wymyśliłam wersję, w której może uda mi się zawrzeć większość waszych uwag i wizji. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.

To ślij. Skoro znam poprzednią wersję będzie łatwiej.

Sky Is Over
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”