2
Cześć. Piszesz coś? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

3
Piszę piszę :) wrzuciłem dłuższy tekst ale został usunięty bo dopiero dzisiaj sie zarejestrowałem a trzeba 30 dni poczekać :D
Śmieszne jest to, jak los nie pozwala ucieć przed przeznaczeniem.

4
A! To pewnie nie usunięty, tylko zablokowany na czas kwarantanny. Poczekaj, a tymczasem możesz sobie z nami pogawędzić. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

7
No to nie pozostaje mi nic innego jak rozpocząć poszukiwania perełek na tym forum :)

8
Wpadnij tez do Hyde Parku i na SB. Tam nie bijemy. "Dostaniesz" dopiero przy weryfikacji.

Co piszesz?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
A pisze cokolwiek, co mi mój "szalony" umysł po dyktuje na klawiaturę laptopa :) i zwykle skańczam z jakimś tekstem ale zwykle nie publikuje.

A teraz piszę krótką powieść (chyba max. 8 rozdziałów) historyczno-przygodową ;)

10
Cześć, Krzysztofie.Wiesz, że Św. Krzysztof miał ponoć ponad trzy metry wysokości? Wszystkie Krzyśki są wielkie i fajne. :)
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

12
I był brzydki. Ale święty.

Witam zadzierając głowę
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”